reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wyprawka dla sierpniowych skarbeczkow :D

Zuzzi chodzi ci o kolor czy łóżeczko z przewijakiem w jednym? Jak kupie ten komplet biały to wtedy łóżeczko osobno.. Ale pokój dla maleństwa bedzie wystarczający na 4 meble ..

reklama
Bunia piekne meble[emoji7] ja osobiscie uwielbiam biale meble w pokoju dzieciecym. Sama takie mam[emoji1] pasuja do dodatkow we wszystkich kolorach

Akuku bo Ty na terytorium Szkocji mieszkasz, pewnie dlatego jest tam inaczej. My Anglia wiec oni maja swoje zasady. Tak przypuszczam.

dziewczyny, a czy kupujecie rożek dla dziecka? Bo się zastanawiam czy jest taki potrzebny.. ?
Moje pierwszy maluszek więc się nie znam..

Lidia rozek jest hmm taki dosc sztywny i dziecko nie jest w nim takie jakby scisniete i przez to nie czuje sie bezpoecznie.. ja mam ale pewnie i tak uzywac nie bede. Za to polecam sa takie kocyki w ktore dziecko sie zawija tak fajnie ciasno :) wtedy maluszek czuje sie bardziej jak w brzuszku i nie ma tego odrucho moro(takie podoszenie raczek szybkie..i wybudza to maluszka) u nas zawsze tacy owinieci lepiej spali niz tak luzno polozeni ;)
A najbardziej lubili jak jeszcze nozki pofkurczone byly ;)
Pozniek poszukam tych kocykow i wstawie jak wygladaja ;)

Akuku poprosze o kocykach. Mnie powiedziala siostra bratowej ze mam kupic wlasnie rozek bo dziecko jest tam scisniete i ze wtedy sie nie stresuje i czuje sie jak u mamy w brzuchu wiec chetnie zerkne na alternatywe. Wrzuc prosze w temacie wyprawkowym co by nie umknęło, dziekuje :-) :-*

Edit hehehe wlasnie widze ze jestesmy przeca w wyprawkowym hehehe a ja nie dosc ze skleroza to i slepa hehehe

Ostatnia edycja:
Lucalew te rozki wlasnie nie sa ciasne ;( mialam 3 rozne i w kazdym dziecko mialo luz.. no chyba ze bym go najpierw w kocyk zawinela :d
Zaraz poszukam

Ja miałam właśnie rożek i mąż gdy dziecko było malutkie to tylko w rożku nie bał się jej brać. Miałam właśnie taki sztywny i mi też w sumie na początku było wygodniej brać małą w rożku.. mniej się bałam:-) i teraz też pewnie kupie bo później służył nam długo jako okrycie do łóżka a teraz nawet mała się na nim bawi jako koc piknikowy go traktuje i urządza na min przyjęcia dla lal :-D
Akuku o kocykach nie słyszałam wrzuć fotki

reklama
Do góry