reklama
beata88
Fanka BB :)
Ale śliczne mebelki. .ja bardzo lubię właśnie takie które można przerobic później na meble dla starszego smyka.
Akuku
Lidia rozek jest hmm taki dosc sztywny i dziecko nie jest w nim takie jakby scisniete i przez to nie czuje sie bezpoecznie.. ja mam ale pewnie i tak uzywac nie bede. Za to polecam sa takie kocyki w ktore dziecko sie zawija tak fajnie ciasno wtedy maluszek czuje sie bardziej jak w brzuszku i nie ma tego odrucho moro(takie podoszenie raczek szybkie..i wybudza to maluszka) u nas zawsze tacy owinieci lepiej spali niz tak luzno polozeni
A najbardziej lubili jak jeszcze nozki pofkurczone byly
Pozniek poszukam tych kocykow i wstawie jak wygladaja
A najbardziej lubili jak jeszcze nozki pofkurczone byly
Pozniek poszukam tych kocykow i wstawie jak wygladaja
lucalew
Akuku poprosze o kocykach. Mnie powiedziala siostra bratowej ze mam kupic wlasnie rozek bo dziecko jest tam scisniete i ze wtedy sie nie stresuje i czuje sie jak u mamy w brzuchu wiec chetnie zerkne na alternatywe. Wrzuc prosze w temacie wyprawkowym co by nie umknęło, dziekuje :-) :-*
Edit hehehe wlasnie widze ze jestesmy przeca w wyprawkowym hehehe a ja nie dosc ze skleroza to i slepa hehehe
Edit hehehe wlasnie widze ze jestesmy przeca w wyprawkowym hehehe a ja nie dosc ze skleroza to i slepa hehehe
Ostatnia edycja:
beata88
Ja miałam właśnie rożek i mąż gdy dziecko było malutkie to tylko w rożku nie bał się jej brać. Miałam właśnie taki sztywny i mi też w sumie na początku było wygodniej brać małą w rożku.. mniej się bałam:-) i teraz też pewnie kupie bo później służył nam długo jako okrycie do łóżka a teraz nawet mała się na nim bawi jako koc piknikowy go traktuje i urządza na min przyjęcia dla lal
Akuku o kocykach nie słyszałam wrzuć fotki
Akuku o kocykach nie słyszałam wrzuć fotki
reklama