reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wyprawka dla sierpniowych skarbeczkow :D

A moj "w końcu" w sb ma malować ten pokój.. Tak to jest jak co chwila cos wypada a na tygodniu pracuje i nie ma kiedy..
Zrobiłam tylko zdjęcie jak ten kolor wyglada teraz, nie patrzcie na bałagan ale jak na razie to tam podłoga rzeczami zawalona..
Zobacz załącznik ImageUploadedByForum BabyBoom1438273710.089780.jpgZobacz załącznik ImageUploadedByForum BabyBoom1438273729.955997.jpg
Noi jak nie ciemno tam jak ciemno.. Moj gałęzie poprzycinal od okna a i tak światła tam nic prawie nie wchodzi..
A w sztucznym świetle tak wyglada Zobacz załącznik ImageUploadedByForum BabyBoom1438273787.332015.jpg

Zamówiam dzisiaj cotton balls wkoncu i literki na ścianę bo ileż będę odwlekać a przecież zanim dojdą..

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1438273710.089780.jpg
    14,2 KB · Wyświetleń: 79
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1438273729.955997.jpg
    17,9 KB · Wyświetleń: 81
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1438273787.332015.jpg
    19 KB · Wyświetleń: 82
reklama
Zuzzi no kolor ładny ale nie na ten pokój niestety..

Lunera wlasnie meble nie myśleliśmy ze az takie ciemne bedą i z tymi ścianami tak to ciemne wyszło ze dlatego chce przemalować.. Na jasny szary zeby dał trochę rozjaśnienia..
Meble miały byc białe ale moj sie nie zgodził buc no :D i teraz trzeba kombinować

Bunia albo zrób białe pasy na jednej lub dwóch ścianach i dodatki białe np zasłony, poduszki itp.

Zuzzi,
Tez myslalam o jasnym brzuch do tego koloru mebli...
Ja bym rozjasniala tez swiatlem (jak u ciebie z dlugoscia dnia jest np jesienia czy zima?). Duzo punktow dobrze doswietlajacych poszczegolne czesci pokoju.
Dodatki tez jasne.

A czemu nie chcial bialych?

Blerku, ależ ta szafa piękna!!!!!!!!!
Nie dziwie sie, ze na nią czekałaś z porodem haha
A teraz rozpakowywać sie! Juz! Razem ze mną [emoji7]

reklama
Lunera to nie chodzi o długość dnia tylko jest okno moze nie małe ale u sąsiada drzewa zasłaniają mi słońce i mało światła wchodzi.. Jakby tych drzew nie było to na południe okno wychodzi i pięknie byłoby jasno a tak to d...

A mi sie ubzdurało tak z tym szarym i mam juz farbę jasnoszara wiec wkoncu moze moj pomaluje w sobotę..
Białych nie chciał choć nalegałam ale nie i nie bo w kuchni mamy białe i uważał ze ciemne lepsze.. No ale to tylko meble przecież wiec niech przemaluje, dodatki jakies sie dorzuci, cos na ścianę i bedzie git majonez :)

Do góry