reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wyprawka dla sierpniowych skarbeczkow :D

reklama
Blerka - nie dziwie się, że tak na ta szafę czekałas, jest piękna!

Usiulka - kącik przepiękny :)

Kurcze w biedrze są teraz tez takie fajne ramki i się zastanawiam czy nie kupić :))

Pupui - piękna ta turkusowa. Ja się jeszcze zastanawiam, czy nie kupić na początek kplkowej lub elastyka. Tkana mam, ale dużo zachodnia początku, żeby się nauczyć i pamiętam, że to mnie właśnie zniechecalo do jej używania, bo zanim się zamotalam to się już spocilam ;)

Taka bransoletkę zamówiłam dla Ali, z jednej strony będzie grawer "Ala" a z drugiej "Mati" mąż ma tylko sprawdzić, czy ten konik nie jest za duży, a jak będzie to zmienimy na serduszko, slonika, albo gwiazdkę :)

Załączniki

• 1438270160225.jpg
    10,4 KB · Wyświetleń: 66
Cinamona z tym przewijaniem nawet na łożku to wszystko wyjdzie w praniu.. Bo planowanie swoją droga a pozniej i tak bedzie "jak wygodniej"...

Usiulka piękny kącik :)

Blerka szafa cudna !:) a wlasnie ostatnio myślałam ze któraś miała mieć szafę z tablicowka hehe i nie pamiętałam która :D bedzie wam długo służyć na pewno :)

reklama
Do góry