reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wyprawka dla sierpniowych skarbeczkow :D

reklama
Ja dzis wlozylam, bo na pewno bym zapomniala. Przy pierwszym porodzie maz jechal po torby i po klapki musial drugi raz, bo nie mialam spakowanych. Ale i tak sie wykapalam

Lilija niestety nie mam zdolności manualnych, a przede wszystkim jestem leniem więc kupiłam. Jak za jakiś czas wrócimy do urządzania salonu (już cześć zrobiona ale przerwaliśmy żeby naszą sypialnię na przyjście Juniora odnowić) to też kupię Cotton Balls [emoji7] Są super.
Bardzo ładnie Ci wyszły! Nawet się dziś zastanawiałam jak to się robi [emoji6]
Ja też nie mam klapek. Zbieram się żeby sprawdzić w szafie już chyba z miesiąc [emoji16]

Acha i naklejki jednak zdjęłam. Są do wielokrotnego użytku więc jeszcze przyjdzie ich czas. Teraz jest tak ImageUploadedByForum BabyBoom1436543900.865240.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1436543900.865240.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1436543900.865240.jpg
    26,1 KB · Wyświetleń: 53
A jak myślicie brać te wszystkie kosmetyki do szpitala? Ocnisept, płyn do kąpieli, krem do pupy itp. Mi się wydaje że w szpitalu to mają i nie muszę brać
aczkolwiek może być coś z lipnym składem...

reklama
Zuzzi a na stronie szpitala w którym chcesz rodzić nie ma informacji co trzeba zabrać?
U mnie w szpitalu same kąpią maluchy, jeśli chodzi o krem to wiem że ogólnie dostępny jest sudocrem ale ja zabieram swój krem i biorę jeszcze chusteczki swoje

Do góry