reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wyprawka dla sierpniowych skarbeczkow :D

reklama
dziewczyny sliczne rzeczy.

Martuszka - talent ja k sie patrzy,

Blerka - bardzo podoba mi sie Twoj gust. Tez kocham szarości...

Zuzzi - ja bym zostawila te naklejki i rozwiesila coton balls, u mnie sie sprawdzil taki rodzaj swiatla nad lozeczkiem, w pokoju nie bylo za ciemno ani za jasno.

Usiulka - Co do specjalnego ubranka, ja nie kupowalam, poprostu wybralam cos ladnego a prostego w ubraniu i wygodnego. Potem włoże Olusiowi do pudełka ( tak jak dla Josi) ļede im obu zbierac pamiątki.

Panikara - ochraniacz śliczny.

Marta super te literki! Rewelacja! Ja dziś planuje z tektury robić gwiazdki wiszące na wstazce ozdobione decoupage.

Zuzzi cotton balls super# sama robiłaś? Ja swoje na fb pokazałam, ale tu nie potrafię przez dodać A mam kłopoty z.Internetem na kompie.
Może któraś z dziewczyn Skopiuje moje foto cotton balls z fb i umiesci tutaj?

Pokoje już gotowe?

Proszę :D

Załączniki

• 1436539277849.jpg
    1436539277849.jpg
    14,3 KB · Wyświetleń: 53
Ja dzis byłam odebrać łóżeczko i je odrazu rozłożyłam. Mam takie właśniej jak cinamona, bo nie ukrywajac, zakochałam się w nim. Materac juz kupiłam i gotara, tera tylko kilka prześcieradeł i gotowe.

Pewnie przez pierwszy rok Oluś będzie spał z nami. łóżeczko kolo łózka stoi bo tak bedzie najwygodniej a potem sie okarze...

Martuszka, pieknie!
Ochraniacz tez sliczny, podobne wzory materialow jak tez u Martuszki :-)
Ubranka tez super, i zgadzam sie z opcja pajaca. Ja wlasnie dzis spakowalam torbe do szpitala, 3 pajace i 2 pary spodenek, do tego 5 body, 2 czapki i skarpetki. No i pieluszki i kocyki, cienki i grubszy. Tylko recznik mam taki juz sprany, wiec pewnie jeszcze kupie drugi na poczatek.
Nie mam jeszcze zadnych cieplejszych ubranek, my tu sobie mowimy, ze lato, ale jak bedzie pogoda jak dzis to na spacer szybko nie pojdziemy. Albo kocem bede przykrywac, bo tego akurat mi sie uzbieralo i nikomu nie oddalam. Mam chyba z 10, wylaza z komody :-)

Zuzzi, mi naklejki tez sie podobaja. Ale one teraz glownie dla ciebie sa :-)

Pupui, a zdjecie?

wstawie Lunera, wstawie zdjecie jak rusze dupe zeby wejsc na gore, bo jak juz wstane to mnie pewnie znow wessie :p troche ogarne sypialnie i wieczorem wstawie.

W niedziele efekt bedzie lepszy bo A jedzie po rame do łóżka bo poki co materac nam na podlodze leży.

Panikara ja też będę miała taki ochraniacz :-)

Blerka super wdzianko :-)

Zuzzi fajne zakupy:-)

Lilija piękne :tak::tak:

Pupui właśnie gdzie zdjęcie?????

Dzięki dziewczyny :-* powiem szczerze że wszyscy się ze mnie śmieją że sama wszystko robię zamiast kupić gotowe ale ja wolę tak spędzać czas przed porodem niż leżeć brzuchem do góry. A co do ubranek to ja też coś wybiorę z tego co mam, tylko muszę przygotować parę zestawów bo do szpitala dowiezie mi je mężulek żeby nie taszczyć wszystkiego od razu na porodówkę, tak samo jak zapas podkładów i innych rzeczy. Do torby spakowałam rzeczy tylko na jeden/dwa dni, reszta czeka w pogotowiu :-)

reklama
Do góry