reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wyprawka dla sierpniowych skarbeczkow :D

Bunia fajna lampa, ładniutka :)

Zuzzi nawet jeśli spodnie sa w sam raz to na pewno sa elastyczne i będą pasować do końca. Ja w poprzedniej ciąży tyłam a spodnie cały czas ok były, a teraz tyje mnie i mi już z tyłka spadają.

Któras pisala o o Biedronce? No wiec byłam dzxis na szybko, bo spieszyłam się po synka i rzeczywiście nawet spoko te bodziaki są i spodnie. Kupiłam tylko wkładki laktacyjne, a mogłam wziąć jeszcze ze dwa prześcieradełka. Jedank się wspieszyłam i nie miałam wózka tylko wszytsko w reku. Chyba wysle M wieczorem po prześcieradło i jeszcze jedno op wkładek. Ma tez jeszcze dostać od znajomych wkładki, bo im pozostawały. Na bodziaki się nie skusiłam, o mam już ich od groma. Za to nie obejrzałam spodenek, bo jak mówie nie miałam wolnej reki. Ale cena za spodnie to chyba 25 zł,a w hm można kupic za 20, a i jeszcze czasem maja promocje, że przy zakupie 3 szt jedna gratis. Musze zobaczyć czy nie maja teraz promocji, bo potrzebuje więcej Franiowi do klubiku.
A i jeszcze pizamy były i legginsy i bluzki.

reklama
Kruszka no te są elastyczne ale chyba większość ich elastyczności już wykorzystałam [emoji12] Ale to nic.
A w biedronce to jakaś nowa oferta? W lidlu ostatnio były takie rzeczy.

Kruszka, są w H&M była promocja 2 +1 na początku maja, bylam wtedy i kupiłam 3pary spodni, nawet się chwalilam ;) a czy dalej jest ta promocja to nie wiem, chyba że na dzień dziecka coś wymyślili. A w ikei można kupić 2 prześcieradła na gumce za 25 zł białe, ja kupiłam bardzo fajne i miłe w dotyku

U nas w hm promocja 3 za 2 na dresy i krotkie spodenki jest zawsze. W pl tak nie jest?

Tez mam przescieradla z ikei i fajne sa

No właśnie, u nas w h&m promocja cały czas. Albo 3 za 2 albo przeceny na różne rzeczy. Od skarpetek po kurtki co wychodzi bardzo tanio

Jak dla mnie to w PL sieciowki wyzej pozycjonuja niz 'na zachodzie'. Nie zauwazylam takich ciaglych promocji, ale tez nie bywam za czesto...

Dziewczyny, zakupy super. Lampka rzadzi

Aaaaa dzis przyszły mebelki [emoji7] czekam tylko az moj z pracy wróci zeby odparować pudła i ogladnac czy nic sie noe zniszczyło w transporcie, a potem czekają na czerwiec i malowanie pokoiku :)

reklama
Lunera no wlasnie tyle rzeczy jeszcze nie mam ze w porównaniu z niektórymi to jestem w tyle :) ale dobrze ze nim mebelki sa w domu bo to juz jakis większy krok wprzod :)

Do góry