reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wyprawka dla sierpniowych skarbeczkow :D

Przypomnialas mi Akuku historie mojego brata, kt jest starszy 2 lata i strasznie chcial mnie kapac z mama. Tylko pumeks zamiast mysla zlapal. Na szczescie zaczal od piet :-)

Z kupami na pewno bedzie ubaw, to teraz strasznie atrakcyjny temat dla nich jest :-)

reklama
Lunera moj brat jest ode mnie starszy o 1.5 roku i jak ja plakalam kiedys majac z rok to on mi kg soli na twarz wysypal bo chyba myslal ze to mleko w proszku czy cos. Haha..chcial mnie nakarmic.. ale np w przedszkolu byl ze mna w grupie niby dla mnie a to ja sie nim zajmowalam hahah. I wiazalam mu buty hehe

Haha dzieci. Kochane. Ja tez nam w planie czynnie włączyć chłopców do opieki nad lola. Oni są bardzo delikatni, wiec wiem ze jej nie powykrecaja.
Tak mi sie przypomniało.
Ja mam dwóch braci, jeden młodszy o 4lata i starszy o 2. Zawsze sie biliśmy strasznie, ale
Jak byłam poparzona (3latka) i w szpitalu leżałam dlugo, MamaopowiafslA, ze raz przyszły do niej pielęgniarki (mieszkamy 5min od szpitala w pl) ze ma natychmiast z Tomkiem przyjść do mnie.
Mama chwycila tonka i lecą, a ja siedzę zasmarkanA w bandażach, wokół mnie pielęgniarki, totalny ignor, wołam ciagle 'tomi, pic ćlałam, tomichodz' i w przerwach miedzy biciem sie do guzów był moim przyjacielem.

Lunera "golf" to chodzi ci o ta dokładkę do dżinsów? Ja kupiłam jedne wlasnie z ta długa gumka i musze niezłe naciągać bo ja wysoka jestem i brzuch dluugi i ogólnie nie lubię ich; drugie kupiłam z krótka gumka i jest mega wygodna.. Po za tym oj tak ciuszki to mogłabym codziennie kupowac albo cos małemu.. A tu kasy nie mam albo costam..

Natka ładny wózek.

Bunia super otulacz.

Lunera bardzo fajne ciuszki.

Ja mam wygodne spodnie z h&m z tym szerokim pasem na brzuszek. Też trochę spadają, ale bez tragedii.

No i znowu popłynęłam [emoji12] Przewiewne portki z gumką na brzuchu i dziurami z boku. Mało zgrabnie wyglądam, ale wydają się być praktyczne bo raczej w krótkich się nie widzę tego lata [emoji12]
ImageUploadedByForum BabyBoom1431432712.062306.jpg
ImageUploadedByForum BabyBoom1431432727.259588.jpg
I sukienka do kolanka
ImageUploadedByForum BabyBoom1431432834.148285.jpg
ImageUploadedByForum BabyBoom1431432844.199466.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1431432712.062306.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1431432712.062306.jpg
    27,9 KB · Wyświetleń: 69
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1431432727.259588.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1431432727.259588.jpg
    32,2 KB · Wyświetleń: 67
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1431432834.148285.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1431432834.148285.jpg
    30,5 KB · Wyświetleń: 67
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1431432844.199466.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1431432844.199466.jpg
    28,6 KB · Wyświetleń: 70
reklama
Spotkałam się z opinią że w szpitalu najlepiej się sprawdza ubieranie dziecka w body skarpetki i czapeczkę a na to tylko otulacz... czy maluchowi nie będzie za zimno czy to dobry pomysł co o tym myślicie?

Do góry