reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wyprawka dla noworodka od A do Z ;)

reklama
Dziewczyny jak kupujecie te zestawy aventu to pytajcie o datę ważności skoczków i butelek, bo często z tego powodu są tańsze ze termin jest krótszy. Sam też kupowałam przy Rysiu ale było warto bo i tak miało 1,5 roku jednak zawsze warto spytać sprzedawcę

anula - ja też się chyba skuszę na niego bo cena faktycznie spoko... zastanawiałam sie nad elektornicznym ale to okolo 300 zł kosztuje wiec nie weim czy warto.

ewelinka - tą lovelę w biedrze widziałam jeszcze ok. tyg. temu. więc nie wiem, może są dopóki się zapasy nie skończą.

a ja właśnie nie wiem czy kupować laktator. Mam stary aventu ręczny. Tylko mi nie szło to ściąganie... i nie wiem czy to moje piersi czy co?

Zrobiłam listę zakupową... masakra! Brakuje mi ok 30 rzeczy, wliczając w to wózek, fotelik i meble :/ Na szczęście połowa to kosmetyki i środki higieniczne. Idę czytać opinie na wizażowym KWC...

ulenka - fajne zakupy, super :)

Ja jakoś nie mogę się zebrać, aby pokupować rzeczy dla małego. Nie mam weny. Nie mam też ręki do promocji i okazji... Mi zostały kosmetyki i tego typu rzeczy, pościel. Ale najpierw muszę wstawić łóżeczko do sypialni i zobaczyć jak to się pomieści...
Mój Kuba jakoś nie miał ciągów do skakania w łóżeczku. Takie wariacje to u nas w sypialni :)

estranea ja nie kupuje, chyba ze będzie taka potrzeba to jakiś zwykly najzwyklejszy reczny ale szkoda mi kasy na takie rzeczy w to miejsce wole dziewczyna do skarbonek wrzucić;-)
zanag ja tez nie mam wozka,fotelika... kosmetyki trza się sprężyć;-)

Estranea często słyszę że niektore kobiety nie mogą nic ściągnąć laktatorem, tylko dziecko wyssać im umie:) Ja na twoim miejscu bym nie kupowała na razei tylko zobaczyła jak będzie szło tym razem tym z aventu.

Olushia ja bym na razie kupiła ręczny, bo moze sie okazac ze sie wogole nie przyda, a 300 stowy to sporo kasy:)

reklama
Ja odkupilam od kolezanki baze easyfix :-). Wczoraj wozek tako city move.
product-2377-l-1.jpg
Mnie jeszcze zostala komoda, albo komoda z przewijakiem z ikei - ale to juz w listopadzie. A z ubranek kombimezon. Do tego akcesoria i kosmetyki... ehhh trzeba zrobic liste. oo i fotelik - ale juz wybrany i tylko kupic.

Załączniki

• product-2377-l-1.jpg
    product-2377-l-1.jpg
    21,6 KB · Wyświetleń: 93
Do góry