reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla noworodka od A do Z ;)

Ja wczoraj po szpitalu zjechalam do hurtowni dziecięcej i trafiliśmy na targi i wyprzedaż. Kupiliśmy w właściwie większość potrzebnych rzeczy. Oprócz fotelików, wozek zamówiony będzie za miesiąc.

reklama
ulenka - super że już tyle rzeczy macie zakupionych i jak przyjdzie komódka to możesz małej księżniczce szykować kącik ;] AAA jak będziesz miałą już łóżeczko to proszę napisz czy jest stabilne bo pare drewnianych dotykałalm to całe chodziły ;/

annte - to Wam się udało :)) wow aż tyle trzeba czekać na wózek.. no może taki na dwa bobasy to faktycznie możliwe ;]

ULENKA powiem Ci, że wózek rewelka i jeszcze ta cena! Super. Podoba mi się bardzo, chyba nawet TAKO miało podobny model, który chętnie bym lyknela.
Masz rękę do zakupów.

ANNTE super sprawa z ta wyprzedażą! Muszę i ja się wybrać na jakieś łowy...

ulenka - super że już tyle rzeczy macie zakupionych i jak przyjdzie komódka to możesz małej księżniczce szykować kącik ;] AAA jak będziesz miałą już łóżeczko to proszę napisz czy jest stabilne bo pare drewnianych dotykałalm to całe chodziły ;/
Ty mnie nie strasz! ale ok dam znać jak rozłożymy. Miejmy nadzieję,że wsio ok z nim będzie.

ULENKA powiem Ci, że wózek rewelka i jeszcze ta cena! Super. Podoba mi się bardzo, chyba nawet TAKO miało podobny model, który chętnie bym lyknela.
Masz rękę do zakupów.
Jak zobaczyłam ten wózek w sklepie to od razu mi się spodobał,zgrabny i przede wszystkim nie jest ciężki a o to mi chodziło_Opinie też ma dobre. Polatałam po necie i znalazłam o 100zł tańszy niż w sklepie i z wszystkimi akcesoriami do tego. Jak na razie jestem zadowolona.

Annte, Ulenka, gratuluję nowych zdobyczy :)
Ulenka, jaki kolor wózka?
Wahałam się pomiędzy czerwonym a jagodowym,w końcu Antek zadecydował i będzie jagodowy:-)

Anula, ja po namysłach też się zdecyduję na ten zestaw + 1 butelka (chcę kupić jeszcze 2 butle dr Brown's). Ile łącznie jest pojemniczków na pokarm? Bo to dla mnie zamieszane: 3 plus 1 w kosmetyczce czy 3?

W lozeczkach jest jedna wazna sprawa. Jak maja podstawe pod materac metalowa przykrecana to wtedy dziecko moze skakac i cuda i bedzie ok ja mialam wczesniej z ikea one maja cienka plekse czy jak to nazwac i jak Nikola skakala a lubila to robic to wyginalo sie w litere U :( a teraz nie wierze ze i Nikola nie bedzie chciala wejsc z siostra do lozeczka wiec bede zmieniac na ten z metalowa podstawa taka siatka wtedy jest.

Ale nie mam porownania moze te z ikea tylko taki badziew

Dzięki czarna za cynk. My chcemy wziąć łóżeczko z IKEI, takie z którego można zdjąć cały bok i można później mieć dorosłe" łóżko. Przypilnuję by przy składaniu mąż wzmocnił :)
Przyznam, że łóżeczek z metalową podstawą nie widziałam

reklama
Ja mam te lozeczko i uwierz mi ze kiepska podstawa w ikea wszystkie maja takie same. Zobaczymy czy da sie wzmocnic jak nie to wtedy nowe kupimy :) mialam wyciete 2 szczebelki zeby mala wychodzila sobie to musialam zawiazywac koc zeby nie wchodzila z kolezanka skakac :p jak sama to jeszcze pol biedy

A te drugie zdjecie to widac ze lozko ma siatke metalowa jako podstawe jak sie przyjrzec dobrze :)

ImageUploadedByForum BabyBoom1411919248.682389.jpg
ImageUploadedByForum BabyBoom1411919388.707351.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1411919248.682389.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1411919248.682389.jpg
    19,2 KB · Wyświetleń: 42
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1411919388.707351.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1411919388.707351.jpg
    13,9 KB · Wyświetleń: 47
Do góry