reklama
ulenka - super że już tyle rzeczy macie zakupionych i jak przyjdzie komódka to możesz małej księżniczce szykować kącik ;] AAA jak będziesz miałą już łóżeczko to proszę napisz czy jest stabilne bo pare drewnianych dotykałalm to całe chodziły ;/
annte - to Wam się udało ) wow aż tyle trzeba czekać na wózek.. no może taki na dwa bobasy to faktycznie możliwe ;]
annte - to Wam się udało ) wow aż tyle trzeba czekać na wózek.. no może taki na dwa bobasy to faktycznie możliwe ;]
slonkoonline
Mama Juleczki
ULENKA powiem Ci, że wózek rewelka i jeszcze ta cena! Super. Podoba mi się bardzo, chyba nawet TAKO miało podobny model, który chętnie bym lyknela.
Masz rękę do zakupów.
ANNTE super sprawa z ta wyprzedażą! Muszę i ja się wybrać na jakieś łowy...
Masz rękę do zakupów.
ANNTE super sprawa z ta wyprzedażą! Muszę i ja się wybrać na jakieś łowy...
ulenka7883
mamusia Antolka:)))
Ty mnie nie strasz! ale ok dam znać jak rozłożymy. Miejmy nadzieję,że wsio ok z nim będzie.ulenka - super że już tyle rzeczy macie zakupionych i jak przyjdzie komódka to możesz małej księżniczce szykować kącik ;] AAA jak będziesz miałą już łóżeczko to proszę napisz czy jest stabilne bo pare drewnianych dotykałalm to całe chodziły ;/
Jak zobaczyłam ten wózek w sklepie to od razu mi się spodobał,zgrabny i przede wszystkim nie jest ciężki a o to mi chodziłpinie też ma dobre. Polatałam po necie i znalazłam o 100zł tańszy niż w sklepie i z wszystkimi akcesoriami do tego. Jak na razie jestem zadowolona.ULENKA powiem Ci, że wózek rewelka i jeszcze ta cena! Super. Podoba mi się bardzo, chyba nawet TAKO miało podobny model, który chętnie bym lyknela.
Masz rękę do zakupów.
Wahałam się pomiędzy czerwonym a jagodowym,w końcu Antek zadecydował i będzie jagodowy:-)Annte, Ulenka, gratuluję nowych zdobyczy
Ulenka, jaki kolor wózka?
Anula1988
Fanka BB :)
Ewelinka- ja zamówiłam ten zestaw. Wszystko super. Śmiało polecam. Laktator Avent Natural +VIA+kosmetyczka o war.90zł (4598540029) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
czarna2532
W lozeczkach jest jedna wazna sprawa. Jak maja podstawe pod materac metalowa przykrecana to wtedy dziecko moze skakac i cuda i bedzie ok ja mialam wczesniej z ikea one maja cienka plekse czy jak to nazwac i jak Nikola skakala a lubila to robic to wyginalo sie w litere U a teraz nie wierze ze i Nikola nie bedzie chciala wejsc z siostra do lozeczka wiec bede zmieniac na ten z metalowa podstawa taka siatka wtedy jest.
Ale nie mam porownania moze te z ikea tylko taki badziew
Ale nie mam porownania moze te z ikea tylko taki badziew
Dzięki czarna za cynk. My chcemy wziąć łóżeczko z IKEI, takie z którego można zdjąć cały bok i można później mieć dorosłe" łóżko. Przypilnuję by przy składaniu mąż wzmocnił
Przyznam, że łóżeczek z metalową podstawą nie widziałam
Przyznam, że łóżeczek z metalową podstawą nie widziałam
reklama
czarna2532
Ja mam te lozeczko i uwierz mi ze kiepska podstawa w ikea wszystkie maja takie same. Zobaczymy czy da sie wzmocnic jak nie to wtedy nowe kupimy mialam wyciete 2 szczebelki zeby mala wychodzila sobie to musialam zawiazywac koc zeby nie wchodzila z kolezanka skakac jak sama to jeszcze pol biedy
A te drugie zdjecie to widac ze lozko ma siatke metalowa jako podstawe jak sie przyjrzec dobrze
A te drugie zdjecie to widac ze lozko ma siatke metalowa jako podstawe jak sie przyjrzec dobrze
Załączniki