reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wyprawka dla noworodka od A do Z ;)

Ja odkupilam od kolezanki baze easyfix :-). Wczoraj wozek tako city move.
Zobacz załącznik 646066
Mnie jeszcze zostala komoda, albo komoda z przewijakiem z ikei - ale to juz w listopadzie. A z ubranek kombimezon. Do tego akcesoria i kosmetyki... ehhh trzeba zrobic liste. oo i fotelik - ale juz wybrany i tylko kupic.

To ten z ogłoszenia?! Mogę spytać z ciekawości ile kosztował?

reklama
Z laktatorem to różnie bywa i nie ma reguły wiem po sobie ja przy Rysiu mogłam ściągać bez problemu ręcznym aventem i to w ilościach po 200-220 z jednej piersi i karmiłam tylko 4 miesiące, przy Edku myślałam że avent się popsuł kupiłam elektryczny medele i dooopa ściągnąć nie mogłam więcej jak 25 ml z dwóch piersi a mały jadł aż mu się uszy trzesły i był szczęśliwy i tak rok go karmilam. Teraz wygrałam ten z aventu i się ciesze bo tamten stary ma już 9 lat bo to był po moim siostrzencu wiec juz fest zużyty a jak się nie da ściągać to go sprzedam. Gdybym musiała kupić pewnie kupiłbym dopiero wtedy jakbym wiedziała że zadziała a można to sprawdzić takim najprostszym szklanym laktatorem z gumową gruszka kosztuje ok 10 zł w aptece.

Hej Mamusie :-)
informuję,że prawie finiszuję z wyprawką:-) zostały tylko kapcie, szlafrok i apteka . Juppi!!!!! a tak z ciekawości ile kupujecie pieluch tetrowych i flanelowych? ja kupiłam 10 tetrowych ( grubych w Smyku ) i 4 flanelowe - myślicie, że wystarczy?

oomamba - właśnie muszę odkopać te stare rzeczy po Kubie i właśnie laktator i sprawdzić czy działa.

Kto zrobi za mnie listę wyprawkową? tak mi się nie chce, że szok. a najlepsze, że na stronie szpitala mam wypisane co potrzebuję. Leniuch ze mnie jak nie wiem co....

qraa - wózek fajny :)

jopal - to ja z Kubą miałam podobnie jak ty z Edkiem. Czyli zobaczymy jak teraz będzie. Choć się boję, że po cc będę miała problemy z pokarmem...

ulenka - to są jakieś rozmiary tetrowych pieluch?

digi - myślę, że wystarczy ci tych pieluch. Też będę tyle miała. Jak coś, to się dokupi.

czarna - ale super :) już ubranka do szafy układasz :) zazdroszczę.

No i ja w koncu ubranka ulozone :)
Miejsce na lozeczko zrobione :)

ImageUploadedByForum BabyBoom1412001651.863506.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1412001651.863506.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1412001651.863506.jpg
    20,5 KB · Wyświetleń: 75
reklama
Digi sliczny szlafrok:)

Czarna szafa jest cudna. Myslalam o samej komodzie ale tutaj jest super rozwiazanie zeby cos powiesic:) Juz wypatrzylam na stronie Ikea i pewnie ja kupie:)

Ostatnia edycja:
Do góry