reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wyprawka dla noworodka od A do Z ;)

Zanag- już Ci wszystko pisze. W tym zestawie jest:

1. pudełko z laktatorem zawiera:
- laktator
- 3x pojemniczki na pokarm
- 3x zamknięcie pojemniczka na pokarm
- nakładka umożliwiająca ściąganie pokarmu bezpośrednio do pojemniczka
- smoczek z zamknięciem, gdzie poprzez nakładkę dzidzius może być karmiony prosto pojemniczka a nie butelki
- para wkładek laktacyjnych na dzień i para na noc

2. kosmetyczka zawiera:
- próbka kremu na brodawki
- smoczek
- para nakładek na sutki do karmienia
- 1x pojemnik na pokarm
- 1x zamknięcie pojemniku na pokarm
- 1x nakładka umożliwiająca ściąganie pokarmu bezpośrednio do pojemniczka

To wszystko za 99,90 zł. A jak patrzałam w smyku, to sam laktator avent ręczny (identyczny jak ten) kosztował bez tych wszystkich dodatków 149,99 zł.

reklama
Dziękuję :) Nie da się ukryć, że to się MEGA opłaca! Zaraz kliknę i zamówię.

EDIT. Kupione :) Plus 1 mała butelka.

Ostatnia edycja:
Zanag- cieszę się, że kolejny produkt z wyprawki już kupiony. :-D

Oomamba- myślę, że powinny być jeszcze te zestawy. ;-)

Ja po synku mam łózeczko z firmy Drewex, takie z hipciem. Ma opuszczany bok. I muszę przyznać ze nie jest stabilne i w sumie nie poleciłabym. Mój synek bardzo mało uzywał łóżeczka dlatego teraz też nam posłuży, ale ogólnie całe chodziło a po odjeciu boku, a raczej jak srubka odpadła i bok odszedł no to niestety konstrukcja nie trzymała się kupy. Troszkę się przymierzałam żeby wykorzystać tę wersję bez boku ale to by się nie sprawdziło. Jeśli chodzi o skakanie, to u mnie nie było testowane, ale tez watpię żeby łożeczko przeszło test pozytywnie. Takze to łozeczko odradzam

to moze moj post komus pomoze ja mam po Arku takie łozeczko z misiem bez szuflady Klupś Łóżeczko SAFARI ŻYRAFA lub MIŚ kol pojemnik (4624164575) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. i ogolnie jest ok bardzo ladnie wygląda, nie wiem ile jeszcze wytrzyma bo wyskakane po nim było duzo:) poki co sie trzyma ma jednak jeden mankament: wyjmowane szczebelki są bardzo luźne, po jakims czasie zwlaszcza jak Arek zaczal za nie ciągnąc to zaczęły same wypadac. Teraz mąż bedzie je musiał chyba przymocowac na stałe.
Tak więc jak bedziecie miały okazję na zywo obmacać łożeczka to zwracajcie uwagę na te wyjmowane szczebelki

reklama
to moze moj post komus pomoze ja mam po Arku takie łozeczko z misiem bez szuflady Klupś Łóżeczko SAFARI ŻYRAFA lub MIŚ kol pojemnik (4624164575) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. i ogolnie jest ok bardzo ladnie wygląda, nie wiem ile jeszcze wytrzyma bo wyskakane po nim było duzo:) poki co sie trzyma ma jednak jeden mankament: wyjmowane szczebelki są bardzo luźne, po jakims czasie zwlaszcza jak Arek zaczal za nie ciągnąc to zaczęły same wypadac. Teraz mąż bedzie je musiał chyba przymocowac na stałe.
Tak więc jak bedziecie miały okazję na zywo obmacać łożeczka to zwracajcie uwagę na te wyjmowane szczebelki

Moja koleżanka zrobiła tak, że nie montowała szczebelków na stałe, a okreciła łóżeczka stroną z "dziurą" do ściany. Dopiero później jak większe dziecko było postawiła normalnie.

Do góry