reklama
Dzięki Zamówiłam na allegro, ale można też od producenta. Firma to Pinokio, seria Miś. Są jeszcze inne ciuszki, m. in. śliczne ogrodniczki, w których się zakochałam, ale to poczeka aż Piotrek będzie większy, najlepiej chodzący. Będzie dłużej użytek Jak przyjdą Twoje to też koniecznie wstaw! U mnie już prawie wyprawka gotowa a ja bym chciała jeszcze kupować...!
PS. Byłam w Rossmannie, chyba oomamba dała cynk, że teraz też mają ciuszki z Pinokia (seria cyferki), ale w moim niestety nie było pajacyków. I rożki też były tylko w dziewczyńskie wzory. Jak macie po drodze, warto zajrzeć
PS. Byłam w Rossmannie, chyba oomamba dała cynk, że teraz też mają ciuszki z Pinokia (seria cyferki), ale w moim niestety nie było pajacyków. I rożki też były tylko w dziewczyńskie wzory. Jak macie po drodze, warto zajrzeć
Anula1988
Fanka BB :)
Załączniki
zanag jakie slodkie zakupy co do rozkow to mozesz zajrzec za tydzien, bo z tego co sie orientuję, to ma być promocja do konca wrzesnia jednak na te dziecę rzeczy, więc wydaje mi się ze moze coś przyjsc w dostawach
ANula super ciszuki, a powiedz mi tak z ciekawosci ile za taki zestaw zaplacilas?
ANula super ciszuki, a powiedz mi tak z ciekawosci ile za taki zestaw zaplacilas?
kar1986
25.05.2009
Super ciuszki ja szukam dresiku dla Anieli a dla Julki bluzy i nic nie ma w sklepach fajnego
Anula1988
Oomamba- za zestaw z żyrafą, czyli czapulinka i 2 pajacyki zapłaciłam 80 zł Kup online dziś w Next: Polska Jaskrawe spioszki z motywem zwierzątek, 2 szt. w opakowaniu (0-12 m-cy),
a za drugi zestaw, czyli pieski 3 pajacyki zapłaciłam 91 zł Kup online dziś w Next: Polska Granatowe śpioszki z motywem psa, 3 pary w opakowaniu (0-18 m-cy),
a za 3 pary rękawiczek niedrapek zapłaciłam 17 zł.
a za drugi zestaw, czyli pieski 3 pajacyki zapłaciłam 91 zł Kup online dziś w Next: Polska Granatowe śpioszki z motywem psa, 3 pary w opakowaniu (0-18 m-cy),
a za 3 pary rękawiczek niedrapek zapłaciłam 17 zł.
reklama
czarna2532
Super ciuszki :-) jeja jak ja kocham zakupy ale na razie juz z ubranek wsio mam. Dla starszej do przedszkola tez juz mam wiekszosc ubran takze na razie musze przystopowac