reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wyprawka dla noworodka od A do Z ;)

Ja kupilam sobie płaszczyk grzybek uzywany na szafie.pl (w poprzedniej ciazy tez takiego typu w zime nosilam). W ciazy sprawdza sie idealnie bo jest rozkloszowany i super sie uklada na brzuszku. Mi bylo szkoda kasy wydawac na nowy na te pare mies. poszperaj ,czasem warto kupic cos uzywanego za rozsadna cene.

reklama
Dokładnie jak pisze Ulenka. Ja za swój też dałam 1/3 ceny nowego. A może i jeszcze mniej, bo z NEXT. Mam nadzieję, że starczy do końca... albo że zima będzie łagodna :) Po porodzie też się na trochę przyda, zanim ciało wróci do formy ;)

Mam troche nowych rzeczy wiec wam wrzuce:

Idealny zestaw bodziaków ze smyka - unisex !!
MamaSprzeda.pl - Zestaw 5 Bodziaków z krótkim rękawem COOLCLUB roz 62

Bluza welurowa - dla mnei rewelacja
MamaSprzeda.pl - Bluza welurowa biała z szarymi wzorkami roz 56/62 i wiecej

Zielony groszek z czapeczką
MamaSprzeda.pl - Bodziak zielony groszek z czapeczką roz 56/62

i spoooro innych rzeczy
MamaSprzeda.pl

pamietajcie ze negocjujemy ceny powyzej 3 sztuk !!!

i jeszcze mam kombinezon na zime dla noworodka

Hej!
a ja się pochwalę moim ostatnim zakupem. Dziś odebrałam paczkę - 3pack pajacyków. Używane, ale w b.dobrym stanie. Do tego kupiłam już wcześniej skarpetki :)

Załączniki

• WP_20140827_001.jpg
    WP_20140827_001.jpg
    21,6 KB · Wyświetleń: 62
Estranea super spioszki :) a skarpetki chyba z H&M co? A to moj najnowszy zakup
Ps. Ciekawe co ja zrobie z tymi ubrankami wszystkimi pozniej :/ odkladac juz nie bede na pewno :)

ImageUploadedByForum BabyBoom1409184118.305182.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1409184118.305182.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1409184118.305182.jpg
    43,7 KB · Wyświetleń: 64
czarna, estranea widzę ze wyhaczacie okazje:)

Czarna amoze mozesz polecić jakąs stronkę z ciuszkami tam u was, niedluygo meza szwagier przylatuje, to by mi pozamawiał i przywiózł, bo tak naprawdę ja znam tylko stronę Cartersa tam widzę tez wyprzedaże, a co oprocz? Chodzi o takie niedrogie ciuszki oczywiscie:)

reklama
O niedrogie hmm ogolnie sprawdz te strony: gap, old navy, children's place, gap jest drogi ale jak maja sale to tez porzadne. Old navy ma super ciuszki na styl gapa ale tansze duzo. Jak znasz cartera to jego firma siostra osh kosh maja sliczne ubranka tez i dobre jakosciowo :) ja z H&M duzo zamawiam bo maja u nas sprzedaz online :) children's place maja dobre jakosciowo i nie drogie sale nawet od 2-3$ sie zaczynaja corka tak na codzien to w nich smiga spodenki koszulki maja super. :-)

Do góry