reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wyprawka dla noworodka od A do Z ;)

czana - fajne ubranka :)

uleńka - no właśnie, jak się patrzy na te malutkie ubranka to aż się chce już mieć maleństwo przy sobie:)

P.S. czarna - tak, skarpetki z H&M.

Ostatnia edycja:
reklama
dziewczyny mam dla was kilka propozycji !!!

1. chusta tkana do noszenia dzieci !! cudo praktycznie samowiążące !!!
MamaSprzeda.pl - chusta tkana NatiBaby bambus/bawełna 4,60 Perła Polka

2. sukieneczka na chrzciny :) w śmiesznej cenie :)
MamaSprzeda.pl - Różowa sukienka na chrzest, wesele, koronacje, abdykacje ... roz 62

3. i jak któraś potrzebuje to stoi u mnie zbedny stojak na wanienke (drugi kupilam bo ten mi sie gdzies zapodzial i teraz sa dwa) pasuje do duzych wanienek !!! w Rybniku i okolicahc do odbioru ... nad wysylka trzeba by pomyslec ...
MamaSprzeda.pl - Stojak na wanienke

Anula a zobacz sobie pościel Ty i my seria Koala :-) ja też szukałam szarości i mi się ta spodobała :-)
A ta Twoja bardzo ładna :-)

Ostatnia edycja:
Dziewczyny długo szukałam pościeli do łóżeczka, bo koniecznie chce w odcieniach szarości. Jedynie ten komplet poszwa, poduszka i ochraniacz mi się w miare spodobał. Co sądzicie? Pościel Serca kropki na szarym- 3cz - Pościel dla dzieci i niemowląt - największy sklep internetowy
A, a mebelki to takie wybrałam dla maluszka- szafa, komoda z przewijakiem i łóżeczko. pokój FINO: łóżeczko komoda szafa, Bellamy @ Design dla dzieci Bavi.pl

Powiem Tobie, że mebelki pierwsza klasa :) Ja mam białe meble w sypialni, wiec naturalne będą białe meble dla córci, która napewno będzie z nami. Przewijak dostałam od koleżanki taki: SUNDVIK Stół do przewijania/komoda - IKEA a łóżeczko kupiła już babcia: GULLIVER Łóżko dziecięce - IKEA

Dziś zamówiłam sobie komplet do łóżeczka kocyk, rożek, podusia: Jesienny Kocyk Maluszka Minky 70x100cm Kołderka (4569421610) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. zestaw jaki wybrałam to "Motylki na turkusie" Myślałam nad ochraniaczem, ale zrezygnowałam - podobno bobas niema dostępu do powietrza ?
Na razie STOPuje już z zakupami;-)

Anncka- bardzo ładna ta seria koala. :-)

Kasiasysunia- łóżeczko i komoda z przewijakiem, o którym mówisz widziałam jak ostatnio byłam w ikea i też mi się bardzo podoba. zwłaszcza rozwiązanie przewijaka składanego na komodzie jest jak dla mnie niesamowite. A kocyś przesłodki. :-)

anula - mebelki fajne :) I pościel też. Mi się np. podobają te w paski (z tej serii co tobie w kropki) - ale każdy chce co innego. Choć kropeczki też b. fajnie wyglądają i będą się fajnie komponować z białymi mebelkami.

kasiasysunia - komoda super i kocyk też fajniutki :)

Estranea- mi też się bardzo podobają te paseczki, ale niestety nie ma ich dostępnych w kolorze szarym, a taki musi być, aby pasował do reszty naszej sypialni. :-)

reklama
Przyszły moje misie :)
2x spodenki, białe body i rudy pajac
Wszystko na 62 cm

Załączniki

• 1409927876822.jpg
    1409927876822.jpg
    24 KB · Wyświetleń: 60
Do góry