reklama
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
dziewczyny mam dla was kilka propozycji !!!
1. chusta tkana do noszenia dzieci !! cudo praktycznie samowiążące !!!
MamaSprzeda.pl - chusta tkana NatiBaby bambus/bawełna 4,60 Perła Polka
2. sukieneczka na chrzciny w śmiesznej cenie
MamaSprzeda.pl - Różowa sukienka na chrzest, wesele, koronacje, abdykacje ... roz 62
3. i jak któraś potrzebuje to stoi u mnie zbedny stojak na wanienke (drugi kupilam bo ten mi sie gdzies zapodzial i teraz sa dwa) pasuje do duzych wanienek !!! w Rybniku i okolicahc do odbioru ... nad wysylka trzeba by pomyslec ...
MamaSprzeda.pl - Stojak na wanienke
1. chusta tkana do noszenia dzieci !! cudo praktycznie samowiążące !!!
MamaSprzeda.pl - chusta tkana NatiBaby bambus/bawełna 4,60 Perła Polka
2. sukieneczka na chrzciny w śmiesznej cenie
MamaSprzeda.pl - Różowa sukienka na chrzest, wesele, koronacje, abdykacje ... roz 62
3. i jak któraś potrzebuje to stoi u mnie zbedny stojak na wanienke (drugi kupilam bo ten mi sie gdzies zapodzial i teraz sa dwa) pasuje do duzych wanienek !!! w Rybniku i okolicahc do odbioru ... nad wysylka trzeba by pomyslec ...
MamaSprzeda.pl - Stojak na wanienke
Anula1988
Fanka BB :)
Dziewczyny długo szukałam pościeli do łóżeczka, bo koniecznie chce w odcieniach szarości. Jedynie ten komplet poszwa, poduszka i ochraniacz mi się w miare spodobał. Co sądzicie? Pościel Serca kropki na szarym- 3cz - Pościel dla dzieci i niemowląt - największy sklep internetowy
A, a mebelki to takie wybrałam dla maluszka- szafa, komoda z przewijakiem i łóżeczko. pokój FINO: łóżeczko komoda szafa, Bellamy @ Design dla dzieci Bavi.pl
A, a mebelki to takie wybrałam dla maluszka- szafa, komoda z przewijakiem i łóżeczko. pokój FINO: łóżeczko komoda szafa, Bellamy @ Design dla dzieci Bavi.pl
kasiasysunia
Zaangażowana w BB
Dziewczyny długo szukałam pościeli do łóżeczka, bo koniecznie chce w odcieniach szarości. Jedynie ten komplet poszwa, poduszka i ochraniacz mi się w miare spodobał. Co sądzicie? Pościel Serca kropki na szarym- 3cz - Pościel dla dzieci i niemowląt - największy sklep internetowy
Powiem Tobie, że mebelki pierwsza klasa Ja mam białe meble w sypialni, wiec naturalne będą białe meble dla córci, która napewno będzie z nami. Przewijak dostałam od koleżanki taki: SUNDVIK Stół do przewijania/komoda - IKEA a łóżeczko kupiła już babcia: GULLIVER Łóżko dziecięce - IKEA
Dziś zamówiłam sobie komplet do łóżeczka kocyk, rożek, podusia: Jesienny Kocyk Maluszka Minky 70x100cm Kołderka (4569421610) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. zestaw jaki wybrałam to "Motylki na turkusie" Myślałam nad ochraniaczem, ale zrezygnowałam - podobno bobas niema dostępu do powietrza ?
Na razie STOPuje już z zakupami;-)
Anula1988
Fanka BB :)
Anncka- bardzo ładna ta seria koala. :-)
Kasiasysunia- łóżeczko i komoda z przewijakiem, o którym mówisz widziałam jak ostatnio byłam w ikea i też mi się bardzo podoba. zwłaszcza rozwiązanie przewijaka składanego na komodzie jest jak dla mnie niesamowite. A kocyś przesłodki. :-)
Kasiasysunia- łóżeczko i komoda z przewijakiem, o którym mówisz widziałam jak ostatnio byłam w ikea i też mi się bardzo podoba. zwłaszcza rozwiązanie przewijaka składanego na komodzie jest jak dla mnie niesamowite. A kocyś przesłodki. :-)
anula - mebelki fajne I pościel też. Mi się np. podobają te w paski (z tej serii co tobie w kropki) - ale każdy chce co innego. Choć kropeczki też b. fajnie wyglądają i będą się fajnie komponować z białymi mebelkami.
kasiasysunia - komoda super i kocyk też fajniutki
kasiasysunia - komoda super i kocyk też fajniutki
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
widze ze zakupowo w pełni - przypominam o kombinezuniku dla grudniowego maluszka
MamaSprzeda.pl - Kombinezon zimowy dla maluszka granatowy - roz 62
no i kilka przydatnych rzeczy i ciekawa oferta
kupujac moje rzeczy
MamaSprzeda.pl - Monika
i rzeczy Michała (a wlasciwie mojej przyjaciółki)
MamaSprzeda.pl - Michał
mozecie oszczedzic na przesylce bo mozemy wyslac to jedna paczuszka polecam poszperac
MamaSprzeda.pl - Kombinezon zimowy dla maluszka granatowy - roz 62
no i kilka przydatnych rzeczy i ciekawa oferta
kupujac moje rzeczy
MamaSprzeda.pl - Monika
i rzeczy Michała (a wlasciwie mojej przyjaciółki)
MamaSprzeda.pl - Michał
mozecie oszczedzic na przesylce bo mozemy wyslac to jedna paczuszka polecam poszperac
reklama