reklama
Śliczne te ubranka ja mam od siostry (ona w Niemczech to trafia na jakieś używane paki ubrań) ubranka dla Aleksa, buty trapery zimowe haha dla noworodka łóżeczko i wózek moich drugich marzeń zawsze chciałam taki jak na starych filmach- duże koła wielka gondola itd prawie że wwiklina ale niestety ze w zimę termin to odpuściłam i mam ABC DESIGN 3 tec błękitny (sprężyna -amortyzator podbiła moje serce) haha
konwalijka05
Zaangażowana w BB
śliczne ubranka dziewczyny. A tak sie zastanawiam jakie rozmiary kupujecie tym swoim maluszkom. Ja kupiłam ostatnio body 68 bo tylko taki rozmiar był z wzoru, który mi się podobał. No i jeszcze sukieneczkę 62. Tak trochę z myślą o świetach B.N. Potem wszystko bedzie droższe a ja nie cierpię zakupów na ostatnią chwilę w pospiechu, Wtedy nic nie ma albo nareszcie głowa boli i wracam z pustą torbą. No a wiec kupiłam tę sukieneczkę, i tak myśle czy nie będzie za mała. W ostateczności dam komus chyba.. Moja dzidzia bedzie miała wtedy no może miesiąc wiec moze się wcisnie.. Już nie pamietam jakie te dzieci małe są małe...
jopal
Fanka BB :)
miisia buty są boombastyczne.
Ja będę kupowała 56/62 bo bliźniaki przeważnie mniejsze, przy N dużo 56 się nie przydało bo ona urodziła się dużą 4 kg i 58cm. Na pewno warto mieć kilka mniejszych rzeczy, ale raczej kupować 62/68 , nawet się nie obejrzenie kiedy Wasze maluchy wyrosną.
Anula1988
Fanka BB :)
Miisia- wooow, ale Ty już przygotowana jesteś! Super! Ja mam tylko póki co 3 pary spodenek z Zary z wyprzedaży.
Agrafka, Czarna- jeeej, jakie słodkie ubranka! :-)
Dziewczynki dużo czasu spędziłam w internecie na poszukiwaniu wózków. Spodobał mi się Mutsy Evo lub Mutsy Igo (ale ten trochę mniej). Mam pytanie- czy któraś miała styczność z tymi wózkami i mogłaby mi doradzić, czy warto poważnie się nam nim zastanowić czy poszukać coś innego?
Agrafka, Czarna- jeeej, jakie słodkie ubranka! :-)
Dziewczynki dużo czasu spędziłam w internecie na poszukiwaniu wózków. Spodobał mi się Mutsy Evo lub Mutsy Igo (ale ten trochę mniej). Mam pytanie- czy któraś miała styczność z tymi wózkami i mogłaby mi doradzić, czy warto poważnie się nam nim zastanowić czy poszukać coś innego?
Ostatnia edycja:
kar1986
25.05.2009
Przy Juli ubranka na56 byly wszystkie za male i na szybko kupowali mi ubranka do szpitala na 62 mala miala ponad 4kg i 57dl wiec teraz kupuje na 62-68.
reklama