kasiasysunia
Zaangażowana w BB
dziewczyny Wy już tak konkretnie zbieracie wyprawkę czy dopiero się rozglądacie ? Ja tez codziennie oglądam rzeczy dla dzieciątka, ale jeszcze nic nie kupiłam.. zabobony
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dziewczyny Wy już tak konkretnie zbieracie wyprawkę czy dopiero się rozglądacie ? Ja tez codziennie oglądam rzeczy dla dzieciątka, ale jeszcze nic nie kupiłam.. zabobony
ja nie wierze w zabobony,ale wyprawki jeszcze nie kompletuje...ale to ze wzgledu na to iz nie znam plci. jak tylko sie dowiem to na pewno pognam do sklepu. Jesli bedzie chlopak to za duzo kupowac nie musze bo po Antku wszystko mam,a jak dziewczynka to troche poszaleje a co
Ja juz mam lozeczko w domu, wczoraj przywiozlam do domu hihi. Podobne do tego co Ula wstawila link do allegro tyle ze w kolorze drewna. Wczoraj meza siostra zaproponowala, ze da nam wozek po corce, jednak nie podoba mi sie i glupio mi troche ze z takiego glupiego powodu jej odmowie. Kupilam wczoraj w lumpiku pajacyk rozowy hihi
A w ogole to wczoraj uslyszalam fajna nazwe sklepu z uzywana odzieza -szarpak bo jak jest dostawa to ludziska wyszarpuja sobie z rak lepsze ubrania hahaha