czarna2532
Fanka BB :)
Estranea moja umie dmuchac w chustke juz rok temu dmuchala a w tym sezonie sie jej odwidzialo :/ i nie chce
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Estranea moja umie dmuchac w chustke juz rok temu dmuchala a w tym sezonie sie jej odwidzialo :/ i nie chce
Evi_dzi, ja dziś zamówiłam kocyk od Makaszki, wariant jesienny, wzór w sowy (za 45 zł). Planujemy spanie najpierw w rożku a potem w śpiworku. Kocyk dodatkowo na zimniejsze noce.
estranea - pochwal się swoją nową pościelą :-) Gdzie kupiłaś? No ja też będę miała łóżeczko 120x90, czyli kupię pościel razem z ochraniaczem a bobas i tak na początku będzie spał w rożku.evi_dzi - mój synek najpierw będzie spał w rożku. Później to jeszcze nie wiem. Kuba spał pod kołdrą od razu po rożku. Ale jak dziś dostałam tą pościel z kołdrą (135x100) to jest taka puszysta, że chyba najpierw będę przykrywać kocykiem grubym. W ogóle to kołdra Kuby jest/była mniej puszysta...
Mam łóżeczko 120x90 i pościel 135x100, choć do tego łóżeczka to polecają 120x90.
Ja doszlam do wniosku ze na start tez nie kupuje kolderki, tylko rozek, a jakby co to rozek moze posluzyc jako kolderka:-)
Kupie posciel za to jedna, bo chce miec w zapasie, bo ja mam z allegro, a kolderke to w byle sklepie sie kupi jakby co.
Kocyk kupilam w smyku taki milutki, dosc cieply za 50 zl.
Czarna nasza Jula tez umie porządnie nos wysmarkac, ale tylko wtedy kiedy chce. Czasami tak się wydurnia z tym smarkaniem, że mąż jej mówi, że zaraz weźmie gruszkę dla dzidzi i będzie jej tak noska czyścił. Wtedy znów staje się "dorosła" i się ogarnia ;-)
MISIA widziałam foto na FB, bardzo fajny prezent!
To u mnie jest tak z odkrywaniem w nocy zakladam malej skarpetki a ona sciaga i chowa pod poduszke he mowie ze jak bedzie zdejmowac to bedzie spala w spioszkach jak baby i skutkuje chociaz czasem musze jej zakladac jak juz twardo spi dodam ze odkrywa sie 30 sek po tym jak ja przykryje he