reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka dla noworodka od A do Z ;)

Hej Dziewczyny

Jestem mamą 10 miesięcznej Marcysi. Wczułam się w porządnie w rolę home menagera, w związku z czym kupuję i wynajduję nowe i używane rzeczy ale też sprzedaję nam niepotrzebne. Może ktoś byłby zainteresowany rzeczami dla dziewczynki? Aktualnie mam super ubranka 3-9 miesięcy. Firmowe, wynajdywane i bardzo zadbane. Oprócz tego wózek, kosz na pieluchy, kombinezon oraz nosidełko, który dostaliśmy ze stanów. Gdybyście były zainteresowane, to zapraszam do kontaktu.

Patrycja Katowice • Ogłoszenia OLX.pl (dawniej Tablica.pl)

Pozdrawiam
Pati

reklama
kasiasysunia - tu masz przykładową listę potrzebnych rzeczy: Wyprawka dla noworodka i niemowlaka oraz co zabra do szpitala - Lista Produkt oczywiście część rzeczy może być zbyteczna, np. butelki, sterylizator, podgrzewacz - jeśli będziesz karmić piersią.
monitor oddechu czy niania elektroniczna też wedle potrzeby.

ciężko stwierdzić czego ci brakuje, bo np. pod pojęciem kosmetyki kryje się wiele rzeczy :)

Ostatnia edycja:
kasiasysunia - tu masz przykładową listę potrzebnych rzeczy: Wyprawka dla noworodka i niemowlaka oraz co zabra do szpitala - Lista Produkt oczywiście część rzeczy może być zbyteczna, np. butelki, sterylizator, podgrzewacz - jeśli będziesz karmić piersią.
monitor oddechu czy niania elektroniczna też wedle potrzeby.

ciężko stwierdzić czego ci brakuje, bo np. pod pojęciem kosmetyki kryje się wiele rzeczy :)

Zdecydowałam się na kosmetyki firmy linomag: puder, oliwka, płyn do kąpieli, maść z wit. A, krem na odparzenia, krem na sutki
jeśli chodzi o chemię to kupiłam proszki płyny do płukania JELP

to chyba tyle :p

Ja nadal nie mogę zdecydować się na firmę kosmetyków.
Chciałam Was zapytać, żeby się upewnić....
Jak kupię jakiś płyn do kąpieli, żel który ma funkcję nawilżającą to nie muszę po tym stosować balsamów, czy oliwek?

Jak Jula była maleńka to używaliśmy mydełka bambino i oliwki. Już teraz wiem, że oliwka tak naprawdę wysusza i nie chcę jej teraz kupować.

reklama
Zdecydowanie i nstluszczaja.a dzidziusie z reguły mają wysuszona skórę.Oliwka zatyka pory! Ja zawsze czytam etykiety no i się doczytałam ze np. Kosmetyki Nivea są dopiero od 1 mc,
oprucz kremu na odparzenia i na wiatr i zimno

Do góry