ja dzis piorę... pierwsza pralka wisi. .. druga sie kreci....i jeszcze trzecią wstawie ♡
Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O matko jaki zestaw startowy!!!! [emoji7]ja dzis piorę... pierwsza pralka wisi. .. druga sie kreci....i jeszcze trzecią wstawie ♡Zobacz załącznik 775245
Haha, tylko nie mow, ze masz tam jeszcze kolorowe czapki? [emoji23]to polowa -same biale drugie tyle schnie -kolorowe
Sent from my SM-G357FZ using Forum BabyBoom mobile app
O matko jaki zestaw startowy!!!! [emoji7]
Czasem jak soe tu napatrze, to wydaje mi sie, ze mam za malo ciuszkow
tez sa ale kilkaHaha, tylko nie mow, ze masz tam jeszcze kolorowe czapki? [emoji23]
ja malo mam nowychTez mam czasem takie wrażenie, jak patrzę ile ubranek maja inne dziewczyny [emoji12] ale nie chce popadać w jakieś wariactwo, bo wszystko muszę kupować nowe, a wiem, ze dziewczyny po prostu troche dostały i stad ten urodzaj [emoji16]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom