reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków ♥

reklama
Tez mam czasem takie wrażenie, jak patrzę ile ubranek maja inne dziewczyny [emoji12] ale nie chce popadać w jakieś wariactwo, bo wszystko muszę kupować nowe, a wiem, ze dziewczyny po prostu troche dostały i stad ten urodzaj [emoji16]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Albo dostały, albo mają po starszych.
Ja przy starszym synku praktycznie w ogóle nie kupowałam żadnych ubranek, bo wszystko dostałam i doszłam do wniosku, że bez sensu, skoro jest tyle dużych wydatków typu wózek, łóżeczko, fotelik itp. Teraz trochę kupiłam, bo wszystkie potrzebne sprzęty już mam. Ale ja w ogóle nie kupuję używanych, bo używanych to ja mam dużo. Chcę, żeby młodszy też miał coś całkiem nowego

Tez mam czasem takie wrażenie, jak patrzę ile ubranek maja inne dziewczyny [emoji12] ale nie chce popadać w jakieś wariactwo, bo wszystko muszę kupować nowe, a wiem, ze dziewczyny po prostu troche dostały i stad ten urodzaj [emoji16]

Dokładnie. Ja mam po swoich skitrane. Moja niektóre założy pewnie raz.

cb7wugpju04jz4q8.png

Ja mam pierwsze dziecko a i tak dużo kupuje w ciucholandzie. Też mam taki jeden gdzie naprawdę sa fajne i niezniszczone ubranka. Dostaje tam zawroty głowy co czwartek jak jest dostawa. A dzisiaj muszę się pochwalic, dokonałam dobrego zakupu. Kupilam zupełnie niezniszczony sztywny przewijak za 20 zl. Akurat taki chcialam zamowic na allegro Ale najtańszy był za 50 zl. Dziecko tej pani która sprzedawała nie chciało leżeć na tym przewijaku dlatego sprzedala. mowie wam jak nowka, nic nie zniszczony

Dokładnie tak i jeszcze w twojej pościeli. :)

cb7wugpju04jz4q8.png
no fuckin way!:))) nie dopuszczam tej mozliwosc do mysli! a realia sie sprawdzi:)))
Zachęciłas mnie tylko do zakupów tym postem [emoji12] zamówiłam wlasnie takie prześcieradełko do łóżeczka z La Millou [emoji4]

1474961489-ziz4uo.jpeg

no wez! nie wodz mnie na pokuszenie!

dokladnie jest tak jak mowisz. ja na ubranka w sklepie wydalam 50 zl. w ciuszku ok. 150 a reszte (kilka pudel) dostalam od kolezanek. nie przerobie tego nie ma szansy! powaznie rozwazam czy nie odsprzedac czesci juz teraz przed porodem. a jest cos co konkretnie potrzebujesz? na pewno mam za duzo kaftanow (biale nowki) i pajacow chyba tez mam za duzo. jak cos to napisz na priv.

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

A ja czytam na temat wyprawki dla bliźniaków i tam napisane: dodatkowa suszarka do ubrań :)
Ale się uśmiałam :)

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
To nie jest śmieszne wcale, bo ja mam caly strych ze sznurkami, suszarke na strychu, suszarke na balkonie, i mysle o zakupie suszarki do domu (pionowej) [emoji23] przeciez w zimie wszystko slabo schnie, a nas bedzie piecioro! [emoji4]

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

To nie jest śmieszne wcale, bo ja mam caly strych ze sznurkami, suszarke na strychu, suszarke na balkonie, i mysle o zakupie suszarki do domu (pionowej) [emoji23] przeciez w zimie wszystko slabo schnie, a nas bedzie piecioro! [emoji4]

tez wiem ze musze kupic datkowa suszarke. nie wiem tylko jeszcze jaka wybiore. Pionowa niby mam ale.srednio mnie zadowala. Moja kolezanka od lat ma taki system ze ma w domu ze 3 suszarki takie male skladane poziome i one ladnie sie w szafie chowaja po zlozeniu... musze sie ogarnac ale dla mnie na pewno dodstkowa suszarka to must have!

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

reklama

Nas będzie 8. Ja, mąż, dzieci x4, teście. Na szczęście tylko to kwietnia. Później idziemy na swoje. :)

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry