reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków ♥

stylistyka jak la millou!:) lubie taka.
to mi przypomina ze wciaz nie mam rożka...spiworka tez nie...i kocyka nie mam i poscieli...ja nie wiem w czym to moje dziecko bedzie spalo... musze sie ogarnac!

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
Nie przejmuj sie, nie tylko Twoje dziecko jak na razie nie mialoby w czym spac [emoji23]

reklama
w twoich ramionach:)
Dokładnie tak i jeszcze w twojej pościeli. :)

cb7wugpju04jz4q8.png

Dziekuje! :)
Zamawialam z http://vertbaudet.uk - ostrzegam, ze wszystkie wyrkowe komplety sa obledne i ciezko sie zdecydowac! Warto tez obserwowac stronke bo maja flash sale i ja dzisiaj trafilam na -40% a jak weszlam po 2h to juz cena byla standardowa :)

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Zachęciłas mnie tylko do zakupów tym postem [emoji12] zamówiłam wlasnie takie prześcieradełko do łóżeczka z La Millou [emoji4]

1474961489-ziz4uo.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Zachęciłas mnie tylko do zakupów tym postem [emoji12] zamówiłam wlasnie takie prześcieradełko do łóżeczka z La Millou [emoji4]

1474961489-ziz4uo.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Piekne [emoji7] Uwielbiam takie klimaty!

Nawet nie wiedzialam, ze z tej stronki nie dostarczaja do Polski, ale jakby cos wpadlo w oko to sluze pomoca :) Zawsze moze dojsc do mnie a ja podam dalej ;)

A ja dzisiaj wybieram sie do Ikei i do sklepu z odzieza dla mamusiek. Mam plan zakonczyc kompletowanie wyprawki.
Powiedzcie mi o ile wieksze staniki do karmienia kupujecie? Po porodzie dokupie taki zeby byl idealnie dopasowany, ale nie mam pojecia jaki kupic na te pierwsze dni..

Dziekuje! :)
Zamawialam z http://vertbaudet.uk - ostrzegam, ze wszystkie wyrkowe komplety sa obledne i ciezko sie zdecydowac! Warto tez obserwowac stronke bo maja flash sale i ja dzisiaj trafilam na -40% a jak weszlam po 2h to juz cena byla standardowa :)

Przepiękne tam są ochraniacze do łóżeczka niestety na internecie nie mogę takich znaleźć ;/

Nawet nie wiedzialam, ze z tej stronki nie dostarczaja do Polski, ale jakby cos wpadlo w oko to sluze pomoca :) Zawsze moze dojsc do mnie a ja podam dalej ;)

A ja dzisiaj wybieram sie do Ikei i do sklepu z odzieza dla mamusiek. Mam plan zakonczyc kompletowanie wyprawki.
Powiedzcie mi o ile wieksze staniki do karmienia kupujecie? Po porodzie dokupie taki zeby byl idealnie dopasowany, ale nie mam pojecia jaki kupic na te pierwsze dni..

Kochana stanik kupuje się najwcześniej 2 m-ce przed porodem i powinien styknąć. Ja generalnie wolę normalne dobrze dopasowane biustonosze z fiszbinami i nieco usztywnione ze względu na niemały rozmiar, ale mnie zawsze spotyka nawał i cycki są wtedy monstrualne więc teraz tez kupuję zwykłe do karmienia takie elastyczne co by się nieco rozciągnęły w razie powiększenia [emoji6] a po ustabilizowaniu laktacji wizyta u brafitterki załatwi sprawę [emoji6]

Ja mam to samo.
Po 30 minutach wszystko mnie bolalo.
Niewiem czy odparzaja mnie czy po prostu jestem na nie uczulona.
Zadnych siateczkowych nie moge I juz.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja uzywam alwaysy te bawelniane. Kiedys mnie odparzaly, ale jak sie zmienily to zaczelam je znowu kupowac i sa ok ;)

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziekuje za podpowiedzi walizkowe :) Musze sie porozgladac za jakas poreczna torba/walizka.
Zamowilam dzisiaj Jaskowi taki komplecik do wyrka. Wzielam wiekszy spiworek na pozniej a na start mamy szary rozek :)
abe7ff59555a1ba5b4df7bf1b43894c4.jpg

Tylko sprawdź czy w Twoim szpitalu można walizki. U nas nie mozna takich sztywnych na kolkach. Mozna tylko torby

Ja kupilam 80b bo taki mam rozmiar, a te staniki do karmienia i tak sanciut wieksze (specjalne miseczki zeby weszly jeszcze wkladki). Tak pisze na opakowaniu [emoji23] Kupilam z canpol baby. Jak bede karmila, i czasem bh mo cycki mega urosly, to nie ma problemu z zakupem tych sganiczkow, sa chyba w kazdym dzieciecym, smyku, i wiekszych marketach. Cena 45-50 zl

reklama
Kochana stanik kupuje się najwcześniej 2 m-ce przed porodem i powinien styknąć. Ja generalnie wolę normalne dobrze dopasowane biustonosze z fiszbinami i nieco usztywnione ze względu na niemały rozmiar, ale mnie zawsze spotyka nawał i cycki są wtedy monstrualne więc teraz tez kupuję zwykłe do karmienia takie elastyczne co by się nieco rozciągnęły w razie powiększenia [emoji6] a po ustabilizowaniu laktacji wizyta u brafitterki załatwi sprawę [emoji6]

Z brafitterka super pomysl, ale planuje sie wybrac po porodzie bo mam ja pod nosem, a na teraz chce wrzucic jakis stanik do torby szpitalnej na pierwsze dni :) U mnie w piatek zacznie sie 32tc wiec wole miec to ogarniete niz biegac po sklepach w koncowej fazie bo juz mi sie nie chce a co dopiero za pare tygodni :)

Do góry