reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków ♥

Jan ma swój szlafrok :o
Te małe ubranka mnie wciąż rozczulają :)

Załączniki

• image.jpeg
    image.jpeg
    115,4 KB · Wyświetleń: 96
  • image.jpeg
    image.jpeg
    97,3 KB · Wyświetleń: 95
reklama
To nie jest śmieszne wcale, bo ja mam caly strych ze sznurkami, suszarke na strychu, suszarke na balkonie, i mysle o zakupie suszarki do domu (pionowej) [emoji23] przeciez w zimie wszystko slabo schnie, a nas bedzie piecioro! [emoji4]

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Suszarnia
Suszarka w łazience sznurkowa
Suszarka na balkonie sznurkowa
Suszarka stojąca pozioma
Tak to u nas będzie wyglądać w zimie :)

cb7wugpju04jz4q8.png

Cudne sa te pieluszki, ale jakoś nie moge sama siebie namówić na te wielorazowe [emoji16]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja bym chciała żeby mi wielo wypaliło. Z kilku względów. Przede wszystkim brak odparzeń na pupie, po drugie oszczędność kasy. Po trzecie nie ma tyle śmieci, po czwarte jestem typ zbieracza i lubie kupować a one są śliczne :)

cb7wugpju04jz4q8.png

Lenam mój Franio też ma swój szlafrok a najlepsze jest to ze ja nie mam szlafroka do szpitala. Chyba sobie pozycze od niego :)
Lisiamama jakie cudeńka upolowalas
Elifit przepiękna ta pieluszka Kupilam podobną tylko flanelowa :) co do pieluszek wielorazowych to chyba jestem zbyt leniwa i wolę zdjac wyrzucic i nie myslec. A poza tym to moje pierwsze dziecko więc muszę się Nauczuc jego obsługi i używać rzeczy jak najprostszych. Może przy drugim dziecku.... kto wie

Lenam mój Franio też ma swój szlafrok a najlepsze jest to ze ja nie mam szlafroka do szpitala. Chyba sobie pozycze od niego :)
Lisiamama jakie cudeńka upolowalas
Elifit przepiękna ta pieluszka Kupilam podobną tylko flanelowa :) co do pieluszek wielorazowych to chyba jestem zbyt leniwa i wolę zdjac wyrzucic i nie myslec. A poza tym to moje pierwsze dziecko więc muszę się Nauczuc jego obsługi i używać rzeczy jak najprostszych. Może przy drugim dziecku.... kto wie
Noo ja mam trzecie więc już trochę i doświadczenia z pieluchami i odparzeniami i śmieciami i finansowo też. A poza tym i to chyba najważniejsze chcę spróbować wszystkiego na co mam ochotę bo to pewnie ostatnie bobo :)

cb7wugpju04jz4q8.png

tez wiem ze musze kupic datkowa suszarke. nie wiem tylko jeszcze jaka wybiore. Pionowa niby mam ale.srednio mnie zadowala. Moja kolezanka od lat ma taki system ze ma w domu ze 3 suszarki takie male skladane poziome i one ladnie sie w szafie chowaja po zlozeniu... musze sie ogarnac ale dla mnie na pewno dodstkowa suszarka to must have!

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
Ja takienzwykle mam wlasnie jedna na balkonie i jedna na strychu. Teraz chce pionowa z racji miejsca, ona mniej zajmije na szerokosc i nie mam gdzie postawic zwyklej

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry