reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków ♥

Jan ma swój szlafrok :o
Te małe ubranka mnie wciąż rozczulają :)

Załączniki

• image.jpeg
    image.jpeg
    115,4 KB · Wyświetleń: 99
  • image.jpeg
    image.jpeg
    97,3 KB · Wyświetleń: 98
reklama
To nie jest śmieszne wcale, bo ja mam caly strych ze sznurkami, suszarke na strychu, suszarke na balkonie, i mysle o zakupie suszarki do domu (pionowej) [emoji23] przeciez w zimie wszystko slabo schnie, a nas bedzie piecioro! [emoji4]

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Suszarnia
Suszarka w łazience sznurkowa
Suszarka na balkonie sznurkowa
Suszarka stojąca pozioma
Tak to u nas będzie wyglądać w zimie :)

cb7wugpju04jz4q8.png

Cudne sa te pieluszki, ale jakoś nie moge sama siebie namówić na te wielorazowe [emoji16]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja bym chciała żeby mi wielo wypaliło. Z kilku względów. Przede wszystkim brak odparzeń na pupie, po drugie oszczędność kasy. Po trzecie nie ma tyle śmieci, po czwarte jestem typ zbieracza i lubie kupować a one są śliczne :)

cb7wugpju04jz4q8.png

Lenam mój Franio też ma swój szlafrok a najlepsze jest to ze ja nie mam szlafroka do szpitala. Chyba sobie pozycze od niego :)
Lisiamama jakie cudeńka upolowalas
Elifit przepiękna ta pieluszka Kupilam podobną tylko flanelowa :) co do pieluszek wielorazowych to chyba jestem zbyt leniwa i wolę zdjac wyrzucic i nie myslec. A poza tym to moje pierwsze dziecko więc muszę się Nauczuc jego obsługi i używać rzeczy jak najprostszych. Może przy drugim dziecku.... kto wie

Lenam mój Franio też ma swój szlafrok a najlepsze jest to ze ja nie mam szlafroka do szpitala. Chyba sobie pozycze od niego :)
Lisiamama jakie cudeńka upolowalas
Elifit przepiękna ta pieluszka Kupilam podobną tylko flanelowa :) co do pieluszek wielorazowych to chyba jestem zbyt leniwa i wolę zdjac wyrzucic i nie myslec. A poza tym to moje pierwsze dziecko więc muszę się Nauczuc jego obsługi i używać rzeczy jak najprostszych. Może przy drugim dziecku.... kto wie
Noo ja mam trzecie więc już trochę i doświadczenia z pieluchami i odparzeniami i śmieciami i finansowo też. A poza tym i to chyba najważniejsze chcę spróbować wszystkiego na co mam ochotę bo to pewnie ostatnie bobo :)

cb7wugpju04jz4q8.png

tez wiem ze musze kupic datkowa suszarke. nie wiem tylko jeszcze jaka wybiore. Pionowa niby mam ale.srednio mnie zadowala. Moja kolezanka od lat ma taki system ze ma w domu ze 3 suszarki takie male skladane poziome i one ladnie sie w szafie chowaja po zlozeniu... musze sie ogarnac ale dla mnie na pewno dodstkowa suszarka to must have!

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
Ja takienzwykle mam wlasnie jedna na balkonie i jedna na strychu. Teraz chce pionowa z racji miejsca, ona mniej zajmije na szerokosc i nie mam gdzie postawic zwyklej

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry