reklama
LisiaMama
Fanka BB :)
elifit
Moderatorka
elifit
Moderatorka
SuszarniaTo nie jest śmieszne wcale, bo ja mam caly strych ze sznurkami, suszarke na strychu, suszarke na balkonie, i mysle o zakupie suszarki do domu (pionowej) [emoji23] przeciez w zimie wszystko slabo schnie, a nas bedzie piecioro! [emoji4]
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Suszarka w łazience sznurkowa
Suszarka na balkonie sznurkowa
Suszarka stojąca pozioma
Tak to u nas będzie wyglądać w zimie
LisiaMama
Fanka BB :)
Cudne sa te pieluszki, ale jakoś nie moge sama siebie namówić na te wielorazowe [emoji16]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
elifit
Moderatorka
Ja bym chciała żeby mi wielo wypaliło. Z kilku względów. Przede wszystkim brak odparzeń na pupie, po drugie oszczędność kasy. Po trzecie nie ma tyle śmieci, po czwarte jestem typ zbieracza i lubie kupować a one są śliczneCudne sa te pieluszki, ale jakoś nie moge sama siebie namówić na te wielorazowe [emoji16]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Lenam mój Franio też ma swój szlafrok a najlepsze jest to ze ja nie mam szlafroka do szpitala. Chyba sobie pozycze od niego
Lisiamama jakie cudeńka upolowalas
Elifit przepiękna ta pieluszka Kupilam podobną tylko flanelowa co do pieluszek wielorazowych to chyba jestem zbyt leniwa i wolę zdjac wyrzucic i nie myslec. A poza tym to moje pierwsze dziecko więc muszę się Nauczuc jego obsługi i używać rzeczy jak najprostszych. Może przy drugim dziecku.... kto wie
Elifit przepiękna ta pieluszka Kupilam podobną tylko flanelowa co do pieluszek wielorazowych to chyba jestem zbyt leniwa i wolę zdjac wyrzucic i nie myslec. A poza tym to moje pierwsze dziecko więc muszę się Nauczuc jego obsługi i używać rzeczy jak najprostszych. Może przy drugim dziecku.... kto wie
elifit
Moderatorka
Noo ja mam trzecie więc już trochę i doświadczenia z pieluchami i odparzeniami i śmieciami i finansowo też. A poza tym i to chyba najważniejsze chcę spróbować wszystkiego na co mam ochotę bo to pewnie ostatnie boboLenam mój Franio też ma swój szlafrok a najlepsze jest to ze ja nie mam szlafroka do szpitala. Chyba sobie pozycze od niego
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Ja takienzwykle mam wlasnie jedna na balkonie i jedna na strychu. Teraz chce pionowa z racji miejsca, ona mniej zajmije na szerokosc i nie mam gdzie postawic zwyklejtez wiem ze musze kupic datkowa suszarke. nie wiem tylko jeszcze jaka wybiore. Pionowa niby mam ale.srednio mnie zadowala. Moja kolezanka od lat ma taki system ze ma w domu ze 3 suszarki takie male skladane poziome i one ladnie sie w szafie chowaja po zlozeniu... musze sie ogarnac ale dla mnie na pewno dodstkowa suszarka to must have!
Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Załączniki