reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków ♥

Ja planuję walizkę, ona ma 2 połowy do wypełnienia więc w jednej będą moje rzeczy, a w drugiej maluszka.

Ja ostatecznie zrobiłam tak, ze spakowałam torbę dla młodego, torbę dla mnie po porodzie i mała torbę z rzeczami do samego porodu. Duże torby zostawię w samochodzie, a wezmę ze sobą tylko te mała. Reszta podrzuci mi maz potem, zeby sie noe targać ze wszystkim na raz jak tabor cygański.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziekuje za podpowiedzi walizkowe :) Musze sie porozgladac za jakas poreczna torba/walizka.
Zamowilam dzisiaj Jaskowi taki komplecik do wyrka. Wzielam wiekszy spiworek na pozniej a na start mamy szary rozek :)
abe7ff59555a1ba5b4df7bf1b43894c4.jpg

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Dziekuje za podpowiedzi walizkowe :) Musze sie porozgladac za jakas poreczna torba/walizka.
Zamowilam dzisiaj Jaskowi taki komplecik do wyrka. Wzielam wiekszy spiworek na pozniej a na start mamy szary rozek :)

Uwielbiam! Jaki cudowny wzór!!! [emoji177]

Podrzuć link skąd zamawiałas [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

stylistyka jak la millou!:) lubie taka.
to mi przypomina ze wciaz nie mam rożka...spiworka tez nie...i kocyka nie mam i poscieli...ja nie wiem w czym to moje dziecko bedzie spalo... musze sie ogarnac!

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

stylistyka jak la millou!:) lubie taka.
to mi przypomina ze wciaz nie mam rożka...spiworka tez nie...i kocyka nie mam i poscieli...ja nie wiem w czym to moje dziecko bedzie spalo... musze sie ogarnac!

Cudny

Ja preferuje kolderke i przescieradelko z gumka. ze 2komplety. Kocyki 3sztuki . 2cienkie 1grubszy
Rozki&spiworki w ogóle mi nie podeszly a miałam 2rozki i 4spiworki (2grubsze 2cienkie)". Pewnie w tym temacie będę dinozaurem ze tak wypełnienie poszewka bawelna

Dziekuje! :)
Zamawialam z http://vertbaudet.uk - ostrzegam, ze wszystkie wyrkowe komplety sa obledne i ciezko sie zdecydowac! Warto tez obserwowac stronke bo maja flash sale i ja dzisiaj trafilam na -40% a jak weszlam po 2h to juz cena byla standardowa :)

Dziekuje! :)
Zamawialam z http://vertbaudet.uk - ostrzegam, ze wszystkie wyrkowe komplety sa obledne i ciezko sie zdecydowac! Warto tez obserwowac stronke bo maja flash sale i ja dzisiaj trafilam na -40% a jak weszlam po 2h to juz cena byla standardowa :)

dobrze ze nie dostarczaja do pl:) znow bym wydala fortune:)

reklama
Do góry