reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków ♥

Ja planuję walizkę, ona ma 2 połowy do wypełnienia więc w jednej będą moje rzeczy, a w drugiej maluszka.

Ja ostatecznie zrobiłam tak, ze spakowałam torbę dla młodego, torbę dla mnie po porodzie i mała torbę z rzeczami do samego porodu. Duże torby zostawię w samochodzie, a wezmę ze sobą tylko te mała. Reszta podrzuci mi maz potem, zeby sie noe targać ze wszystkim na raz jak tabor cygański.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziekuje za podpowiedzi walizkowe :) Musze sie porozgladac za jakas poreczna torba/walizka.
Zamowilam dzisiaj Jaskowi taki komplecik do wyrka. Wzielam wiekszy spiworek na pozniej a na start mamy szary rozek :)
abe7ff59555a1ba5b4df7bf1b43894c4.jpg

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Dziekuje za podpowiedzi walizkowe :) Musze sie porozgladac za jakas poreczna torba/walizka.
Zamowilam dzisiaj Jaskowi taki komplecik do wyrka. Wzielam wiekszy spiworek na pozniej a na start mamy szary rozek :)

Uwielbiam! Jaki cudowny wzór!!! [emoji177]

Podrzuć link skąd zamawiałas [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

stylistyka jak la millou!:) lubie taka.
to mi przypomina ze wciaz nie mam rożka...spiworka tez nie...i kocyka nie mam i poscieli...ja nie wiem w czym to moje dziecko bedzie spalo... musze sie ogarnac!

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

stylistyka jak la millou!:) lubie taka.
to mi przypomina ze wciaz nie mam rożka...spiworka tez nie...i kocyka nie mam i poscieli...ja nie wiem w czym to moje dziecko bedzie spalo... musze sie ogarnac!

Cudny

Ja preferuje kolderke i przescieradelko z gumka. ze 2komplety. Kocyki 3sztuki . 2cienkie 1grubszy
Rozki&spiworki w ogóle mi nie podeszly a miałam 2rozki i 4spiworki (2grubsze 2cienkie)". Pewnie w tym temacie będę dinozaurem ze tak wypełnienie poszewka bawelna

Dziekuje! :)
Zamawialam z http://vertbaudet.uk - ostrzegam, ze wszystkie wyrkowe komplety sa obledne i ciezko sie zdecydowac! Warto tez obserwowac stronke bo maja flash sale i ja dzisiaj trafilam na -40% a jak weszlam po 2h to juz cena byla standardowa :)

Dziekuje! :)
Zamawialam z http://vertbaudet.uk - ostrzegam, ze wszystkie wyrkowe komplety sa obledne i ciezko sie zdecydowac! Warto tez obserwowac stronke bo maja flash sale i ja dzisiaj trafilam na -40% a jak weszlam po 2h to juz cena byla standardowa :)

dobrze ze nie dostarczaja do pl:) znow bym wydala fortune:)

reklama
Do góry