reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków ♥

ja dzis piorę... pierwsza pralka wisi. .. druga sie kreci....i jeszcze trzecią wstawie ♡
1474977484488.jpg

Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1474977484488.jpg
    1474977484488.jpg
    80,4 KB · Wyświetleń: 243
reklama
Gabinia ja tez jednak zdecydowalam się dzisiaj na pranie. U mnie piękna pogoda, świeci słoneczko więc korzystam. Później jedno pranie będzie mi schło dwa dni. Aaa no i prasowanie zrobię póki jeszcze jestem zywczyk :)

O matko jaki zestaw startowy!!!! [emoji7]
Czasem jak soe tu napatrze, to wydaje mi sie, ze mam za malo ciuszkow :)

Tez mam czasem takie wrażenie, jak patrzę ile ubranek maja inne dziewczyny [emoji12] ale nie chce popadać w jakieś wariactwo, bo wszystko muszę kupować nowe, a wiem, ze dziewczyny po prostu troche dostały i stad ten urodzaj [emoji16]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Uwielbiam takie puchate, milusie kombinezony, sama kupilam rozowiutki i juz nie moge sie doczekac, az mala ksiezniczka w niego wskoczy [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7]

reklama
Tez mam czasem takie wrażenie, jak patrzę ile ubranek maja inne dziewczyny [emoji12] ale nie chce popadać w jakieś wariactwo, bo wszystko muszę kupować nowe, a wiem, ze dziewczyny po prostu troche dostały i stad ten urodzaj [emoji16]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
ja malo mam nowych ;)
kupuję w lumpku mam swoj ulubiony i tam sie zaopatruje a we wtorki jest 50% taniej ;p
wiec szaleje na calego hihi

Sent from my SM-G357FZ using Forum BabyBoom mobile app

Do góry