reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków ♥

stylistyka jak la millou!:) lubie taka.
to mi przypomina ze wciaz nie mam rożka...spiworka tez nie...i kocyka nie mam i poscieli...ja nie wiem w czym to moje dziecko bedzie spalo... musze sie ogarnac!

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
Nie przejmuj sie, nie tylko Twoje dziecko jak na razie nie mialoby w czym spac [emoji23]

reklama
w twoich ramionach:)
Dokładnie tak i jeszcze w twojej pościeli. :)

cb7wugpju04jz4q8.png

Dziekuje! :)
Zamawialam z http://vertbaudet.uk - ostrzegam, ze wszystkie wyrkowe komplety sa obledne i ciezko sie zdecydowac! Warto tez obserwowac stronke bo maja flash sale i ja dzisiaj trafilam na -40% a jak weszlam po 2h to juz cena byla standardowa :)

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Zachęciłas mnie tylko do zakupów tym postem [emoji12] zamówiłam wlasnie takie prześcieradełko do łóżeczka z La Millou [emoji4]

1474961489-ziz4uo.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Zachęciłas mnie tylko do zakupów tym postem [emoji12] zamówiłam wlasnie takie prześcieradełko do łóżeczka z La Millou [emoji4]

1474961489-ziz4uo.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Piekne [emoji7] Uwielbiam takie klimaty!

Nawet nie wiedzialam, ze z tej stronki nie dostarczaja do Polski, ale jakby cos wpadlo w oko to sluze pomoca :) Zawsze moze dojsc do mnie a ja podam dalej ;)

A ja dzisiaj wybieram sie do Ikei i do sklepu z odzieza dla mamusiek. Mam plan zakonczyc kompletowanie wyprawki.
Powiedzcie mi o ile wieksze staniki do karmienia kupujecie? Po porodzie dokupie taki zeby byl idealnie dopasowany, ale nie mam pojecia jaki kupic na te pierwsze dni..

Dziekuje! :)
Zamawialam z http://vertbaudet.uk - ostrzegam, ze wszystkie wyrkowe komplety sa obledne i ciezko sie zdecydowac! Warto tez obserwowac stronke bo maja flash sale i ja dzisiaj trafilam na -40% a jak weszlam po 2h to juz cena byla standardowa :)

Przepiękne tam są ochraniacze do łóżeczka niestety na internecie nie mogę takich znaleźć ;/

Nawet nie wiedzialam, ze z tej stronki nie dostarczaja do Polski, ale jakby cos wpadlo w oko to sluze pomoca :) Zawsze moze dojsc do mnie a ja podam dalej ;)

A ja dzisiaj wybieram sie do Ikei i do sklepu z odzieza dla mamusiek. Mam plan zakonczyc kompletowanie wyprawki.
Powiedzcie mi o ile wieksze staniki do karmienia kupujecie? Po porodzie dokupie taki zeby byl idealnie dopasowany, ale nie mam pojecia jaki kupic na te pierwsze dni..

Kochana stanik kupuje się najwcześniej 2 m-ce przed porodem i powinien styknąć. Ja generalnie wolę normalne dobrze dopasowane biustonosze z fiszbinami i nieco usztywnione ze względu na niemały rozmiar, ale mnie zawsze spotyka nawał i cycki są wtedy monstrualne więc teraz tez kupuję zwykłe do karmienia takie elastyczne co by się nieco rozciągnęły w razie powiększenia [emoji6] a po ustabilizowaniu laktacji wizyta u brafitterki załatwi sprawę [emoji6]

Ja mam to samo.
Po 30 minutach wszystko mnie bolalo.
Niewiem czy odparzaja mnie czy po prostu jestem na nie uczulona.
Zadnych siateczkowych nie moge I juz.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja uzywam alwaysy te bawelniane. Kiedys mnie odparzaly, ale jak sie zmienily to zaczelam je znowu kupowac i sa ok ;)

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziekuje za podpowiedzi walizkowe :) Musze sie porozgladac za jakas poreczna torba/walizka.
Zamowilam dzisiaj Jaskowi taki komplecik do wyrka. Wzielam wiekszy spiworek na pozniej a na start mamy szary rozek :)
abe7ff59555a1ba5b4df7bf1b43894c4.jpg

Tylko sprawdź czy w Twoim szpitalu można walizki. U nas nie mozna takich sztywnych na kolkach. Mozna tylko torby

Ja kupilam 80b bo taki mam rozmiar, a te staniki do karmienia i tak sanciut wieksze (specjalne miseczki zeby weszly jeszcze wkladki). Tak pisze na opakowaniu [emoji23] Kupilam z canpol baby. Jak bede karmila, i czasem bh mo cycki mega urosly, to nie ma problemu z zakupem tych sganiczkow, sa chyba w kazdym dzieciecym, smyku, i wiekszych marketach. Cena 45-50 zl

reklama
Kochana stanik kupuje się najwcześniej 2 m-ce przed porodem i powinien styknąć. Ja generalnie wolę normalne dobrze dopasowane biustonosze z fiszbinami i nieco usztywnione ze względu na niemały rozmiar, ale mnie zawsze spotyka nawał i cycki są wtedy monstrualne więc teraz tez kupuję zwykłe do karmienia takie elastyczne co by się nieco rozciągnęły w razie powiększenia [emoji6] a po ustabilizowaniu laktacji wizyta u brafitterki załatwi sprawę [emoji6]

Z brafitterka super pomysl, ale planuje sie wybrac po porodzie bo mam ja pod nosem, a na teraz chce wrzucic jakis stanik do torby szpitalnej na pierwsze dni :) U mnie w piatek zacznie sie 32tc wiec wole miec to ogarniete niz biegac po sklepach w koncowej fazie bo juz mi sie nie chce a co dopiero za pare tygodni :)

Do góry