Ja mam to samo.Mnie always od zawsze odparzaly
Po 30 minutach wszystko mnie bolalo.
Niewiem czy odparzaja mnie czy po prostu jestem na nie uczulona.
Zadnych siateczkowych nie moge I juz.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam to samo.Mnie always od zawsze odparzaly
Ja to ile razy bym podpaski nie zmieniala to ciagle chodzilam z podraznieniem .... A na zwyklych bawelnianych tego nie mialam pozniej i z wkladkami mam to samo jak sa zapachowe to mnie uczulaja moge tylko niektore firmy...Ja mam to samo.
Po 30 minutach wszystko mnie bolalo.
Niewiem czy odparzaja mnie czy po prostu jestem na nie uczulona.
Zadnych siateczkowych nie moge I juz.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Dokladnie uwazam tak samo. Materacyk najlepiej nowy .Moja gryka spleśniała nawet bez prania. Wywaliłam to w pierony i kupiłam lateksowy materacyk.
Wiesz co, moim zdaniem o ile łóżeczko po innych dzieciach jest ok, to nigdy w życiu nie używałabym używanego materacyka, bo nie wiadomo ile to razy został posikany itd. i co siedzi w środku. Na Twoim miejscu kupiłabym jednak nowy i odradzam grykę z kokosem.
SlicznieZobacz załącznik 774995
a u Apolonii w pokoju już prawie koniec !
[emoji173] [emoji173] [emoji173]Zobacz załącznik 774995
Slicznie! Wrzuc fotke na watek o pokoikach i inspiracjach co by za szybko nie zaginela tutaj Widze, ze mamy podobne mobilki, ja sie wlasnie glowie jak ja zamontowac. Wrzuc prosze fotke jak Ty to wykombinowalas bom slepa i nie dowidze na tej fotceZobacz załącznik 774995
Przepiekny !!Kocyk Maksa/Ignacego
Zobacz załącznik 775028
Mobil niestety nie zamontowany bo nie mam pomyslu jak to zrobić. Kupilam pałąk drewniany ale mobil jest za dlugi na niego...Slicznie! Wrzuc fotke na watek o pokoikach i inspiracjach co by za szybko nie zaginela tutaj Widze, ze mamy podobne mobilki, ja sie wlasnie glowie jak ja zamontowac. Wrzuc prosze fotke jak Ty to wykombinowalas bom slepa i nie dowidze na tej fotce
Przepiekny !!
A widzisz, to dobrze widziec bo juz mialam w koszyku na ebay palak tylko plastikowy... W takim razie pozostaje jedynie podwieszenie z sufitu.Mobil niestety nie zamontowany bo nie mam pomyslu jak to zrobić. Kupilam pałąk drewniany ale mobil jest za dlugi na niego...
Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
Kochane powiedzcie mi - do szpitala zabieracie jedna torbe i pakujecie w nia swoje i Maluszka rzeczy, czy lepiej dwie i miec wszystko osobno?