reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków ♥

Zastanawiam sie nad zakupem bujaczka tiny love. Macie jakieś opinie?
1474010188-mzgi5c.jpeg

Edit: Wlasnie widzę, ze juz o tym pisalyscie [emoji16] czyli cos musi w nim byc [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mam taki brązowy :) zależało mi na tym, żeby Mała mogła też w tym spać (opcja ułożenia na płasko), taka przenośna wersja łóżeczka z wibracjami :)

reklama
Ja bym ten chciała ale zobaczymy jak fundusze i na pewno nie wrzesnien
C__Data_Users_DefApps_AppData_INTERNETEXPLORER_Temp_Saved Images_images(1).jpg

Załączniki

• C__Data_Users_DefApps_AppData_INTERNETEXPLORER_Temp_Saved Images_images(1).jpg
    C__Data_Users_DefApps_AppData_INTERNETEXPLORER_Temp_Saved Images_images(1).jpg
    3,7 KB · Wyświetleń: 341
Zastanawiam sie nad zakupem bujaczka tiny love. Macie jakieś opinie?
1474010188-mzgi5c.jpeg

Edit: Wlasnie widzę, ze juz o tym pisalyscie [emoji16] czyli cos musi w nim byc [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Właśnie ten dziś odbieram tylko niebieski [emoji3] potrzebuję przenośnego łóżeczka żeby mieć jak młodego w salonie położyć. Miejsca na kosz Mojżesza albo kołyskę nie mam.

A ja mam do Ikei 15 minut ha ha [emoji16] będę się wybierać chyba w przyszłym tygodniu po parę rzeczy do domu to i ręczniczki kupię.

Fajny ten leżanio.
Moje dzieci miały bright stars ale Zu go rozwaliła. Teraz mamy Fisher price

Wrzesień zdecydowanie nie będzie miesiącem wyprawkowym. Oglądam zapisuje ale kupie dopiero w październiku. Pińcet poszło na przedszkole a jeszcze wesele po drodze urodziny syna.. siostra rodzi na dniach i prezent trzeba. . Jutro koleżanki trzydziecha.. Matkoo niech już będzie październik.
cb7wugpju04jz4q8.png
Ja dzis dostalam liste wydatkow dla jednej corki z przedszkola, 270 zl! Do tego oplacilam pezedszkole 299 zl. A jeszcze zaraz jade po dziewczyny i odbiore liste wydatkow u mlodszej, pewnie tez z 200 zl bedzie.. :( masakra.. ten miesiac u nas tez juz bez zakupow dla maluszka

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Udalo sie! Czekam na potwierdzenie kiedy moge odebrac i teraz tylko miec nadzieje, ze rzeczywiscie wyglada i dziala jak sprzedawca deklaruje [emoji14] I tez musze przystopowac z zakupami bo portfel zrobil sie cieniutki.. Mam wrazenie, ze ta lista wyprawkowa nigdy sie nie skonczy [emoji32]

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

reklama
Do góry