Mam taki brązowy zależało mi na tym, żeby Mała mogła też w tym spać (opcja ułożenia na płasko), taka przenośna wersja łóżeczka z wibracjamiZastanawiam sie nad zakupem bujaczka tiny love. Macie jakieś opinie?
Edit: Wlasnie widzę, ze juz o tym pisalyscie [emoji16] czyli cos musi w nim byc [emoji6]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
cytrusowa85
Fanka BB :)
mamaNadii2
mamaNadii2
ja będę taka kupować
Właśnie ten dziś odbieram tylko niebieski [emoji3] potrzebuję przenośnego łóżeczka żeby mieć jak młodego w salonie położyć. Miejsca na kosz Mojżesza albo kołyskę nie mam.Zastanawiam sie nad zakupem bujaczka tiny love. Macie jakieś opinie?
Edit: Wlasnie widzę, ze juz o tym pisalyscie [emoji16] czyli cos musi w nim byc [emoji6]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A ja mam do Ikei 15 minut ha ha [emoji16] będę się wybierać chyba w przyszłym tygodniu po parę rzeczy do domu to i ręczniczki kupię.
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Ja dzis dostalam liste wydatkow dla jednej corki z przedszkola, 270 zl! Do tego oplacilam pezedszkole 299 zl. A jeszcze zaraz jade po dziewczyny i odbiore liste wydatkow u mlodszej, pewnie tez z 200 zl bedzie.. masakra.. ten miesiac u nas tez juz bez zakupow dla maluszkaFajny ten leżanio.
Moje dzieci miały bright stars ale Zu go rozwaliła. Teraz mamy Fisher price
Wrzesień zdecydowanie nie będzie miesiącem wyprawkowym. Oglądam zapisuje ale kupie dopiero w październiku. Pińcet poszło na przedszkole a jeszcze wesele po drodze urodziny syna.. siostra rodzi na dniach i prezent trzeba. . Jutro koleżanki trzydziecha.. Matkoo niech już będzie październik.
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
MyDream
Udalo sie! Czekam na potwierdzenie kiedy moge odebrac i teraz tylko miec nadzieje, ze rzeczywiscie wyglada i dziala jak sprzedawca deklaruje [emoji14] I tez musze przystopowac z zakupami bo portfel zrobil sie cieniutki.. Mam wrazenie, ze ta lista wyprawkowa nigdy sie nie skonczy [emoji32]
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
reklama
K
Krasnal77
Gość
A oto nowy prezent od babci.... smoczki z wąsami