reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków ♥

To jak byś chciała sprzedać, to wrzuć tu, bo ja będę chciała kupic huśtawkę. Tylko jeszcze nie wiem konkretnie jaką.

To ja w ogóle nie mam takich problemów. Mój mały to jednak spokojne dziecko...
To tylko się cieszyć, że nie masz takich aktakcji, bo ja nie wychodze czasami z podziwu co taki mały człowiek jest w stanie wyslic

reklama
Ale czadowe! :) Teraz czekamy na fotke Leosia z wasami ;)

Lezaczek odebrany, stan jak nowy - wyprany, wszystko sprawne. Jeszcze sie do niego dobiore - wyczyszcze i wypiore po swojemu, ale nie bylo sie do czego przyczepic :) Zobacz załącznik 773363Zobacz załącznik 773364
Śliczne jak taka mała gondolka kołyska itp. I to się buja?

cb7wugpju04jz4q8.png

Ale czadowe! :) Teraz czekamy na fotke Leosia z wasami ;)

Lezaczek odebrany, stan jak nowy - wyprany, wszystko sprawne. Jeszcze sie do niego dobiore - wyczyszcze i wypiore po swojemu, ale nie bylo sie do czego przyczepic :) Zobacz załącznik 773363Zobacz załącznik 773364
Czad [emoji5] mój też dziś odebrałam i jest jak nówka. Wyszedł mnie 160zł. Jak patrzę na olx to jeśli poniżej 200 zł to coś nie działa [emoji6] a tu wszystko w porządku. Jutro wstawię fotki.

Mam taki brązowy :) zależało mi na tym, żeby Mała mogła też w tym spać (opcja ułożenia na płasko), taka przenośna wersja łóżeczka z wibracjami :)
a mam pytanie czy dziecko da rade sie w tym samo bujac tzn. tak grawitacyjnie machajac noga?

i jeszcze o koszach na pieluchy. miala ktoras z was taki "specjalny" kosz? polecacie? jak z kosztami eksploatacji (bo same kosze uzywane mozna rozne za 40-50 zl kupic ale chyba worki sa drogie?)???
Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

Ostatnia edycja:
Czad [emoji5] mój też dziś odebrałam i jest jak nówka. Wyszedł mnie 160zł. Jak patrzę na olx to jeśli poniżej 200 zł to coś nie działa [emoji6] a tu wszystko w porządku. Jutro wstawię fotki.

Ja tez wlasnie kupiłam na Allegro [emoji4] co prawda wyszedł mnie troche drożej, bo 225zl, ale przy pierwotnej cenie 400zl i tak jest roznica [emoji6] czekam teraz z niecierpliwoscią az przyjdzie - kolor niebieski bedzie [emoji16]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

a mam pytanie czy dziecko da rade sie w tym samo bujac tzn. tak grawitacyjnie machajac noga?

i jeszcze o koszach na pieluchy. miala ktoras z was taki "specjalny" kosz? polecacie? jak z kosztami eksploatacji (bo same kosze uzywane mozna rozne za 40-50 zl kupic ale chyba worki sa drogie?)???
Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
W bright stars moje dzieci się bujały same. Córka w końcu tak się bujała że rozwaliła

cb7wugpju04jz4q8.png

reklama
Super są te leżaczki zazdraszczam tym co robią zakupy bo ja mam prawie wszystko po córce i mąż krzywo na mnie patrzy jak tylko wspomnę że coś mi się tam podoba

Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka

Do góry