reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków ♥

Ja mam huśtawke fisher price butterfly coś tam Nowa koszt koło 700 zl i właśnie zastanawiam się czy jej nie sprzedać Podejrzewam że jak tylko ją wystawie Nina nie da jej spokoju i za parę dni będzie połamana Ostatnio u sąsiadki musiałam się sporo nameczyc by odgonic ją od huśtawki lezaczka właśnie takiego jak mamanadii chce kupić Jak mam walczyć cały dzień z tą huśtawka i córka to wolę sprzedać..

Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka

reklama
Udalo sie! Czekam na potwierdzenie kiedy moge odebrac i teraz tylko miec nadzieje, ze rzeczywiscie wyglada i dziala jak sprzedawca deklaruje [emoji14] I tez musze przystopowac z zakupami bo portfel zrobil sie cieniutki.. Mam wrazenie, ze ta lista wyprawkowa nigdy sie nie skonczy [emoji32]

Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Ile cie wyszedł?

Ja jeszcze nic nie mam do szpitala a już się boję wydawać pieniądze. Nie wiadomo co z tą pracą męża więc chyba lepiej nie wydawać zbytnio pieniędzy

Ja mam huśtawke fisher price butterfly coś tam Nowa koszt koło 700 zl i właśnie zastanawiam się czy jej nie sprzedać Podejrzewam że jak tylko ją wystawie Nina nie da jej spokoju i za parę dni będzie połamana Ostatnio u sąsiadki musiałam się sporo nameczyc by odgonic ją od huśtawki lezaczka właśnie takiego jak mamanadii chce kupić Jak mam walczyć cały dzień z tą huśtawka i córka to wolę sprzedać..

Doskonale Cię rozumiem , bujaczek sprzrdalam, stolik edukacyjny oddałam , bo przestał służyć jako materiał edukacyjny , a stał się stolikiem do stania i na okrzyk BAM truchlalam Ja raczej dla tego maluszka nie przewiduje tego typu atrakcji tylko i wyłącznie powodu bezpieczeństwa mojej dwojki , bo może więcej szkody niż pożytku przynieść

Ile cie wyszedł?

Szalone £25 ! Z tego co widze nowe u nas kosztuja £100 - £150. Uzywane srednio od £55 , a z tym moim to taka sytuacja, ze sprzedawca jest z mojego miasta i tylko odbior osobisty wchodzil w gre. W Londynie widze sie ostro trzaska na licytacjach bo obserwowalam dwa inne i walka byla zacieta [emoji14] Za 30 minut mam go odebrac, zobaczymy czy wszystko ok :)

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

1474036160-r0z5qn.jpeg

A oto nowy prezent od babci.... smoczki z wąsami;)

a8doqqmz725nh9h0.png
Swietne!!!

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

To jak byś chciała sprzedać, to wrzuć tu, bo ja będę chciała kupic huśtawkę. Tylko jeszcze nie wiem konkretnie jaką.

Doskonale Cię rozumiem , bujaczek sprzrdalam, stolik edukacyjny oddałam , bo przestał służyć jako materiał edukacyjny , a stał się stolikiem do stania i na okrzyk BAM truchlalam Ja raczej dla tego maluszka nie przewiduje tego typu atrakcji tylko i wyłącznie powodu bezpieczeństwa mojej dwojki , bo może więcej szkody niż pożytku przynieść
To ja w ogóle nie mam takich problemów. Mój mały to jednak spokojne dziecko...

reklama
1474036160-r0z5qn.jpeg

A oto nowy prezent od babci.... smoczki z wąsami;)

a8doqqmz725nh9h0.png
Ale czadowe! :) Teraz czekamy na fotke Leosia z wasami ;)

Lezaczek odebrany, stan jak nowy - wyprany, wszystko sprawne. Jeszcze sie do niego dobiore - wyczyszcze i wypiore po swojemu, ale nie bylo sie do czego przyczepic :)
20160916_181604.png
20160916_181628.png

Załączniki

• 20160916_181604.png
    20160916_181604.png
    95,8 KB · Wyświetleń: 407
  • 20160916_181628.png
    20160916_181628.png
    108,9 KB · Wyświetleń: 404
Do góry