reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków ♥

Ja mam huśtawke fisher price butterfly coś tam Nowa koszt koło 700 zl i właśnie zastanawiam się czy jej nie sprzedać Podejrzewam że jak tylko ją wystawie Nina nie da jej spokoju i za parę dni będzie połamana Ostatnio u sąsiadki musiałam się sporo nameczyc by odgonic ją od huśtawki lezaczka właśnie takiego jak mamanadii chce kupić Jak mam walczyć cały dzień z tą huśtawka i córka to wolę sprzedać..

Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka

reklama
Udalo sie! Czekam na potwierdzenie kiedy moge odebrac i teraz tylko miec nadzieje, ze rzeczywiscie wyglada i dziala jak sprzedawca deklaruje [emoji14] I tez musze przystopowac z zakupami bo portfel zrobil sie cieniutki.. Mam wrazenie, ze ta lista wyprawkowa nigdy sie nie skonczy [emoji32]

Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Ile cie wyszedł?

Ja jeszcze nic nie mam do szpitala a już się boję wydawać pieniądze. Nie wiadomo co z tą pracą męża więc chyba lepiej nie wydawać zbytnio pieniędzy

Ja mam huśtawke fisher price butterfly coś tam Nowa koszt koło 700 zl i właśnie zastanawiam się czy jej nie sprzedać Podejrzewam że jak tylko ją wystawie Nina nie da jej spokoju i za parę dni będzie połamana Ostatnio u sąsiadki musiałam się sporo nameczyc by odgonic ją od huśtawki lezaczka właśnie takiego jak mamanadii chce kupić Jak mam walczyć cały dzień z tą huśtawka i córka to wolę sprzedać..

Doskonale Cię rozumiem , bujaczek sprzrdalam, stolik edukacyjny oddałam , bo przestał służyć jako materiał edukacyjny , a stał się stolikiem do stania i na okrzyk BAM truchlalam Ja raczej dla tego maluszka nie przewiduje tego typu atrakcji tylko i wyłącznie powodu bezpieczeństwa mojej dwojki , bo może więcej szkody niż pożytku przynieść

Ile cie wyszedł?

Szalone £25 ! Z tego co widze nowe u nas kosztuja £100 - £150. Uzywane srednio od £55 , a z tym moim to taka sytuacja, ze sprzedawca jest z mojego miasta i tylko odbior osobisty wchodzil w gre. W Londynie widze sie ostro trzaska na licytacjach bo obserwowalam dwa inne i walka byla zacieta [emoji14] Za 30 minut mam go odebrac, zobaczymy czy wszystko ok :)

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

1474036160-r0z5qn.jpeg

A oto nowy prezent od babci.... smoczki z wąsami;)

a8doqqmz725nh9h0.png
Swietne!!!

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

To jak byś chciała sprzedać, to wrzuć tu, bo ja będę chciała kupic huśtawkę. Tylko jeszcze nie wiem konkretnie jaką.

Doskonale Cię rozumiem , bujaczek sprzrdalam, stolik edukacyjny oddałam , bo przestał służyć jako materiał edukacyjny , a stał się stolikiem do stania i na okrzyk BAM truchlalam Ja raczej dla tego maluszka nie przewiduje tego typu atrakcji tylko i wyłącznie powodu bezpieczeństwa mojej dwojki , bo może więcej szkody niż pożytku przynieść
To ja w ogóle nie mam takich problemów. Mój mały to jednak spokojne dziecko...

reklama
1474036160-r0z5qn.jpeg

A oto nowy prezent od babci.... smoczki z wąsami;)

a8doqqmz725nh9h0.png
Ale czadowe! :) Teraz czekamy na fotke Leosia z wasami ;)

Lezaczek odebrany, stan jak nowy - wyprany, wszystko sprawne. Jeszcze sie do niego dobiore - wyczyszcze i wypiore po swojemu, ale nie bylo sie do czego przyczepic :)
20160916_181604.png
20160916_181628.png

Załączniki

• 20160916_181604.png
    20160916_181604.png
    95,8 KB · Wyświetleń: 397
  • 20160916_181628.png
    20160916_181628.png
    108,9 KB · Wyświetleń: 392
Do góry