reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków ♥

@bonusowa bez fotek sie nie liczy! ;)

Tez poluje na ten lezaczek, poki co obserwuje aukcje z uzywanymi , ale jak nic naprawde fajnego nie wejdzie to kupie nowy :) Swietne one sa!

Ja tez dzisiaj popelnilam pare grzechow ;)
Zobacz załącznik 773193 Zobacz załącznik 773194 Zobacz załącznik 773195
Ktoś był w Primani :D piękne ciuszki :)

cb7wugpju04jz4q8.png

reklama
A takie cuś [emoji6] http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=6471185800

@MyDream jutro zrobię fotki. Twoje zdobycze piękne [emoji173]

Na wątek sprzedażowy wstawiam moja torbę Skip Hop jakby któraś chciała. Wózek, który kupuję juz będzie miał torbę w zestawie a do chusty zamówiłam wielką nerkę z chusty z resztą od Angel's Creations [emoji7][emoji7][emoji7] także z bólem serca ale sprzedaję.

O kurcze nie mogę się doczekać tej torby z chusty!

cb7wugpju04jz4q8.png

Fajny ten leżanio.
Moje dzieci miały bright stars ale Zu go rozwaliła. Teraz mamy Fisher price

Wrzesień zdecydowanie nie będzie miesiącem wyprawkowym. Oglądam zapisuje ale kupie dopiero w październiku. Pińcet poszło na przedszkole a jeszcze wesele po drodze urodziny syna.. siostra rodzi na dniach i prezent trzeba. . Jutro koleżanki trzydziecha.. Matkoo niech już będzie październik.
cb7wugpju04jz4q8.png

MyDream jakie cuda. zakochałam się w Twoich zakupach, gdzie kupiłaś te ubranka?
Dziekuje! Zakupy poczynione w Primanim :)
Pierwszy raz dopadlam sie do ichnego dzialu dzieciecego i naprawde maja fajne ciuszki, a ze mam ten sklep obok pracy to cos czuje, ze bede tam teraz czesciej zagladac :D a poszlam tylko po stopki dla siebie [emoji14]

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Zastanawiam sie nad zakupem bujaczka tiny love. Macie jakieś opinie?
1474010188-mzgi5c.jpeg

Edit: Wlasnie widzę, ze juz o tym pisalyscie [emoji16] czyli cos musi w nim byc [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
no u mnie tez spore wydatki na wrzesień min. przedszkole, ubezpieczenie do przedszkola , wesele kuzyna, wózek kupiłam 3w1 i to już wyszlo 1900 plus 150 zł a w tym kocyk, recznik, pieluchy itd. Nadii buty i kurtke do przedszkola i jeszcze remontujemy mieszkanie wiec kurcze wrzesień niech się skończy naprawdę

Do góry