reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków ♥

Zastanawiam sie nad zakupem bujaczka tiny love. Macie jakieś opinie?
1474010188-mzgi5c.jpeg

Edit: Wlasnie widzę, ze juz o tym pisalyscie [emoji16] czyli cos musi w nim byc [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mam taki brązowy :) zależało mi na tym, żeby Mała mogła też w tym spać (opcja ułożenia na płasko), taka przenośna wersja łóżeczka z wibracjami :)

reklama
Ja bym ten chciała ale zobaczymy jak fundusze i na pewno nie wrzesnien
C__Data_Users_DefApps_AppData_INTERNETEXPLORER_Temp_Saved Images_images(1).jpg

Załączniki

• C__Data_Users_DefApps_AppData_INTERNETEXPLORER_Temp_Saved Images_images(1).jpg
    C__Data_Users_DefApps_AppData_INTERNETEXPLORER_Temp_Saved Images_images(1).jpg
    3,7 KB · Wyświetleń: 347
Zastanawiam sie nad zakupem bujaczka tiny love. Macie jakieś opinie?
1474010188-mzgi5c.jpeg

Edit: Wlasnie widzę, ze juz o tym pisalyscie [emoji16] czyli cos musi w nim byc [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Właśnie ten dziś odbieram tylko niebieski [emoji3] potrzebuję przenośnego łóżeczka żeby mieć jak młodego w salonie położyć. Miejsca na kosz Mojżesza albo kołyskę nie mam.

A ja mam do Ikei 15 minut ha ha [emoji16] będę się wybierać chyba w przyszłym tygodniu po parę rzeczy do domu to i ręczniczki kupię.

Fajny ten leżanio.
Moje dzieci miały bright stars ale Zu go rozwaliła. Teraz mamy Fisher price

Wrzesień zdecydowanie nie będzie miesiącem wyprawkowym. Oglądam zapisuje ale kupie dopiero w październiku. Pińcet poszło na przedszkole a jeszcze wesele po drodze urodziny syna.. siostra rodzi na dniach i prezent trzeba. . Jutro koleżanki trzydziecha.. Matkoo niech już będzie październik.
cb7wugpju04jz4q8.png
Ja dzis dostalam liste wydatkow dla jednej corki z przedszkola, 270 zl! Do tego oplacilam pezedszkole 299 zl. A jeszcze zaraz jade po dziewczyny i odbiore liste wydatkow u mlodszej, pewnie tez z 200 zl bedzie.. :( masakra.. ten miesiac u nas tez juz bez zakupow dla maluszka

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Udalo sie! Czekam na potwierdzenie kiedy moge odebrac i teraz tylko miec nadzieje, ze rzeczywiscie wyglada i dziala jak sprzedawca deklaruje [emoji14] I tez musze przystopowac z zakupami bo portfel zrobil sie cieniutki.. Mam wrazenie, ze ta lista wyprawkowa nigdy sie nie skonczy [emoji32]

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

reklama
Do góry