reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków ♥

A ja oddałam pierworodnego dziadkowi na parę dn, bo już się nie mógł doczekać i korzystam . Poszłam po jakąś kiecke dla siebie do lumpka i z czym wróciłam. ... no zgadnijcie. ....
20160914_160014-2.jpg

Koteczek :-)

Załączniki

• 20160914_160014-2.jpg
    20160914_160014-2.jpg
    198,5 KB · Wyświetleń: 311
reklama
Drogie Panie, a czy jak dziecko jest w wózku w kombinezonie zimowym to wystarczy przykryć je kocem czy potrzebny do tego wszystkiego jest jeszcze śpiworek!!???[emoji848][emoji848]

a8doqqmz725nh9h0.png
Jak jest w gondoli, to moim zdaniem styknie ciepły kombinezon i okrycie gondoli. Jakby był mega mróz to jeszcze kocyk bym włożyła. Ja dla mojego mam kupiony kombinezon dresowy + śpiworek ocieplany i nie mam zamiaru przykrywać jeszcze kocem. No chyba, że -20 by było i jeszcze wiatr. Najlepiej sprawdzać karczek czy dziecku jest ok.

Ja dziś Wam trochę pozazdrościłam [emoji6] kupiłam w Tesco 5x body na 62cm z Ulicą Sezamkową, 2x spodenki dresowe na 62cm, 4x cienka czapeczka, skarpetusie a'la trampki, 2x śliniaczek, 2x smoczek uspokajacz (tak w razie czego). Dodatkowo jutro odbieram leżaczek Tiny Love 3w1 [emoji3] no to teraz mam poczucie, że się jakoś przygotowuję [emoji23]

Jak jest w gondoli, to moim zdaniem styknie ciepły kombinezon i okrycie gondoli. Jakby był mega mróz to jeszcze kocyk bym włożyła. Ja dla mojego mam kupiony kombinezon dresowy + śpiworek ocieplany i nie mam zamiaru przykrywać jeszcze kocem. No chyba, że -20 by było i jeszcze wiatr. Najlepiej sprawdzać karczek czy dziecku jest ok.

Ja dziś Wam trochę pozazdrościłam [emoji6] kupiłam w Tesco 5x body na 62cm z Ulicą Sezamkową, 2x spodenki dresowe na 62cm, 4x cienka czapeczka, skarpetusie a'la trampki, 2x śliniaczek, 2x smoczek uspokajacz (tak w razie czego). Dodatkowo jutro odbieram leżaczek Tiny Love 3w1 [emoji3] no to teraz mam poczucie, że się jakoś przygotowuję [emoji23]

Mój tiny love już czeka na lokatora, co prawda używany, ale wyprany i w pełni sprawny :)

@bonusowa bez fotek sie nie liczy! ;)

Tez poluje na ten lezaczek, poki co obserwuje aukcje z uzywanymi , ale jak nic naprawde fajnego nie wejdzie to kupie nowy :) Swietne one sa!

Ja tez dzisiaj popelnilam pare grzechow ;)
20160915_182022.jpg.png
20160915_182206.jpg.png
20160915_182135.jpg.png

Załączniki

• 20160915_182022.jpg.png
    20160915_182022.jpg.png
    130,7 KB · Wyświetleń: 322
  • 20160915_182206.jpg.png
    20160915_182206.jpg.png
    126,9 KB · Wyświetleń: 331
  • 20160915_182135.jpg.png
    20160915_182135.jpg.png
    119,6 KB · Wyświetleń: 324
Drogie Panie, a czy jak dziecko jest w wózku w kombinezonie zimowym to wystarczy przykryć je kocem czy potrzebny do tego wszystkiego jest jeszcze śpiworek!!???[emoji848][emoji848]

a8doqqmz725nh9h0.png
Nie trzeba. Mój starszy z końca października i w ogóle nie mieliśmy czegoś takiego jak śpiworek. Teraz też jakoś nie zamierzam kupować.

@bonusowa bez fotek sie nie liczy! ;)

Tez poluje na ten lezaczek, poki co obserwuje aukcje z uzywanymi , ale jak nic naprawde fajnego nie wejdzie to kupie nowy :) Swietne one sa!

Ja tez dzisiaj popelnilam pare grzechow ;)
Zobacz załącznik 773193 Zobacz załącznik 773194 Zobacz załącznik 773195
Ale piękne! :happy:

reklama
Bonusowa zapodaj link do tego lezaczka, co to za wynalazek.

Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka
A takie cuś [emoji6] http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=6471185800

@MyDream jutro zrobię fotki. Twoje zdobycze piękne [emoji173]

Na wątek sprzedażowy wstawiam moja torbę Skip Hop jakby któraś chciała. Wózek, który kupuję juz będzie miał torbę w zestawie a do chusty zamówiłam wielką nerkę z chusty z resztą od Angel's Creations [emoji7][emoji7][emoji7] także z bólem serca ale sprzedaję.

Do góry