reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków ♥

@bonusowa bez fotek sie nie liczy! ;)

Tez poluje na ten lezaczek, poki co obserwuje aukcje z uzywanymi , ale jak nic naprawde fajnego nie wejdzie to kupie nowy :) Swietne one sa!

Ja tez dzisiaj popelnilam pare grzechow ;)
Zobacz załącznik 773193 Zobacz załącznik 773194 Zobacz załącznik 773195
Ktoś był w Primani :D piękne ciuszki :)

cb7wugpju04jz4q8.png

reklama
A takie cuś [emoji6] http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=6471185800

@MyDream jutro zrobię fotki. Twoje zdobycze piękne [emoji173]

Na wątek sprzedażowy wstawiam moja torbę Skip Hop jakby któraś chciała. Wózek, który kupuję juz będzie miał torbę w zestawie a do chusty zamówiłam wielką nerkę z chusty z resztą od Angel's Creations [emoji7][emoji7][emoji7] także z bólem serca ale sprzedaję.

O kurcze nie mogę się doczekać tej torby z chusty!

cb7wugpju04jz4q8.png

Fajny ten leżanio.
Moje dzieci miały bright stars ale Zu go rozwaliła. Teraz mamy Fisher price

Wrzesień zdecydowanie nie będzie miesiącem wyprawkowym. Oglądam zapisuje ale kupie dopiero w październiku. Pińcet poszło na przedszkole a jeszcze wesele po drodze urodziny syna.. siostra rodzi na dniach i prezent trzeba. . Jutro koleżanki trzydziecha.. Matkoo niech już będzie październik.
cb7wugpju04jz4q8.png

MyDream jakie cuda. zakochałam się w Twoich zakupach, gdzie kupiłaś te ubranka?
Dziekuje! Zakupy poczynione w Primanim :)
Pierwszy raz dopadlam sie do ichnego dzialu dzieciecego i naprawde maja fajne ciuszki, a ze mam ten sklep obok pracy to cos czuje, ze bede tam teraz czesciej zagladac :D a poszlam tylko po stopki dla siebie [emoji14]

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Zastanawiam sie nad zakupem bujaczka tiny love. Macie jakieś opinie?
1474010188-mzgi5c.jpeg

Edit: Wlasnie widzę, ze juz o tym pisalyscie [emoji16] czyli cos musi w nim byc [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
no u mnie tez spore wydatki na wrzesień min. przedszkole, ubezpieczenie do przedszkola , wesele kuzyna, wózek kupiłam 3w1 i to już wyszlo 1900 plus 150 zł a w tym kocyk, recznik, pieluchy itd. Nadii buty i kurtke do przedszkola i jeszcze remontujemy mieszkanie wiec kurcze wrzesień niech się skończy naprawdę

Do góry