K
Krasnal77
Gość
Drogie Panie, a czy jak dziecko jest w wózku w kombinezonie zimowym to wystarczy przykryć je kocem czy potrzebny do tego wszystkiego jest jeszcze śpiworek!!???[emoji848][emoji848]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tu nie mam nigdzie ikei, najblizej chyba z 60 km ode mnie, jak nie wiecej
Ja kupilam taki ręczniczek w Ikei, największy jaki był, jeszcze miękki, ale czeka na pierwsze pranie więc nie wiem jak zachowa się po praniu
Ja tu nie mam nigdzie ikei, najblizej chyba z 60 km ode mnie, jak nie wiecej
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Powiem Ci szczerze ze nie wiem. Moje w zimie byly juz wieksze, bo jedna wiosenna a druga letnia, to wiadomo ze to juz inaczej bo np Olivia siedziala w wozku to kocyk na kolanka, Ola duzo chorowala pzrez zime, byla w szpitalu, raczej jak chodzilysmy to na krotkie spacerki i ją nosilam na rekach w kombinezonie takim grubym.Drogie Panie, a czy jak dziecko jest w wózku w kombinezonie zimowym to wystarczy przykryć je kocem czy potrzebny do tego wszystkiego jest jeszcze śpiworek!!???[emoji848][emoji848]
Filip tez z listopada I Dokladnie tak samo ubieralismy sieja rodziłam w listopadzie i na spacer kombinezon i przykrywałam kocykiem a gdy 10 stopni sam kombinezon z polarku a pod spod jakiś bodziak i pajac
Zależy od temperaturyDrogie Panie, a czy jak dziecko jest w wózku w kombinezonie zimowym to wystarczy przykryć je kocem czy potrzebny do tego wszystkiego jest jeszcze śpiworek!!???[emoji848][emoji848]
Na allegro można kupić ikea . Ja też najbliższy mam 200kmJa tu nie mam nigdzie ikei, najblizej chyba z 60 km ode mnie, jak nie wiecej
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom