elunia1983
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak jest w gondoli, to moim zdaniem styknie ciepły kombinezon i okrycie gondoli. Jakby był mega mróz to jeszcze kocyk bym włożyła. Ja dla mojego mam kupiony kombinezon dresowy + śpiworek ocieplany i nie mam zamiaru przykrywać jeszcze kocem. No chyba, że -20 by było i jeszcze wiatr. Najlepiej sprawdzać karczek czy dziecku jest ok.Drogie Panie, a czy jak dziecko jest w wózku w kombinezonie zimowym to wystarczy przykryć je kocem czy potrzebny do tego wszystkiego jest jeszcze śpiworek!!???[emoji848][emoji848]
Mój tiny love już czeka na lokatora, co prawda używany, ale wyprany i w pełni sprawnyJak jest w gondoli, to moim zdaniem styknie ciepły kombinezon i okrycie gondoli. Jakby był mega mróz to jeszcze kocyk bym włożyła. Ja dla mojego mam kupiony kombinezon dresowy + śpiworek ocieplany i nie mam zamiaru przykrywać jeszcze kocem. No chyba, że -20 by było i jeszcze wiatr. Najlepiej sprawdzać karczek czy dziecku jest ok.
Ja dziś Wam trochę pozazdrościłam [emoji6] kupiłam w Tesco 5x body na 62cm z Ulicą Sezamkową, 2x spodenki dresowe na 62cm, 4x cienka czapeczka, skarpetusie a'la trampki, 2x śliniaczek, 2x smoczek uspokajacz (tak w razie czego). Dodatkowo jutro odbieram leżaczek Tiny Love 3w1 [emoji3] no to teraz mam poczucie, że się jakoś przygotowuję [emoji23]
Nie trzeba. Mój starszy z końca października i w ogóle nie mieliśmy czegoś takiego jak śpiworek. Teraz też jakoś nie zamierzam kupować.Drogie Panie, a czy jak dziecko jest w wózku w kombinezonie zimowym to wystarczy przykryć je kocem czy potrzebny do tego wszystkiego jest jeszcze śpiworek!!???[emoji848][emoji848]
Ale piękne!@bonusowa bez fotek sie nie liczy!
Tez poluje na ten lezaczek, poki co obserwuje aukcje z uzywanymi , ale jak nic naprawde fajnego nie wejdzie to kupie nowy Swietne one sa!
Ja tez dzisiaj popelnilam pare grzechow
Zobacz załącznik 773193 Zobacz załącznik 773194 Zobacz załącznik 773195
A takie cuś [emoji6] http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=6471185800Bonusowa zapodaj link do tego lezaczka, co to za wynalazek.
Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka