xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Chyba feedo.pl tez ostatnio pytalam [emoji23]@LisiaMama zapodaj tym linkiem do sklepu gdzie kupowałaś rzeczy higieniczne itp bo znaleźć nie mogę [emoji5]
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chyba feedo.pl tez ostatnio pytalam [emoji23]@LisiaMama zapodaj tym linkiem do sklepu gdzie kupowałaś rzeczy higieniczne itp bo znaleźć nie mogę [emoji5]
Jestem za wątkiemNo wlasnie tak myslalam, zeby nie szalec teraz i jak materac przyjdzie to zostawie go w folii poki co.
Moze zalozymy nowy watek do wklejania fotek krolestw naszych Maluchow? Zawsze mozna zaczerpnac inspiracji i popodziwiac
Ja jestem ciekawa tych z Ikei, w weekend wybieram sie po pare rzeczy i je pomacam.
Właśnie koleżanka dała mi namiar na ikea i też kupię ten ręcznik Badet model. A do tego komplet ręczniczków 10szt ponoć super chłonneJa kupiłam w ikei, w porównaniu z tymi np na allegro to wydają się być lepsze jakościowo. U mnie plus, bo po praniu trafiają do suszarki, która dodatkowo je zmiękcza
Powiem Ci szczerze ze ja tak nie robie zeby zascielic itd. Ja mam materac w lozeczku, a w szafkach wszystkie rzeczy typu kocyki, przescieradlo.. Karuzelke zawiesimy jak kupimy, ale scielic bede dopiero jak wroce ze szpitalaKochane powiedzcie mi, kiedy przygotowujecie pokoik juz tak na "tip top", lacznie z zawieszeniem dekoracji, karuzeli, zascieleniem lozeczka etc?
Ja moje dzieci jak byly malutkie zawsze wycieralam w pieluche flanelowa w tych pierwszych miesiacachJaki ręcznik kupiłyście? Taki żeby długo był miękki?
Materac trzeba wywietrzyc przez pare dni.No wlasnie tak myslalam, zeby nie szalec teraz i jak materac przyjdzie to zostawie go w folii poki co.
Moze zalozymy nowy watek do wklejania fotek krolestw naszych Maluchow? Zawsze mozna zaczerpnac inspiracji i popodziwiac
Ja jestem ciekawa tych z Ikei, w weekend wybieram sie po pare rzeczy i je pomacam.
A to nie wiedzialam, dziekuje