reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków

reklama
Babonka śliczne te pościele ale cena kosmiczna ja mam zamiar zapłacić za pościel ok 150 zł a najlepiej kupiłabym łożeczko z poscielą od razu za jednym razem.Choćź ostatnio myśle nad kołyska.

Oglądałam na allegro łóżeczka z pościelą i znalezłam.Podobają mi się te 2 wzory pościeli
026mws.jpg

030my.jpg

Pyska ,Viv moje typy to pierwsze fotki pościeli :DDDD co do ubranek suuupcie :-)

Anka ta posciel jest rewelka tez :) cos kojarze podobnego ze na allegro widziałam :-D

Byłam dziś w smyku i na wyprzedaży zakupiłam dwa 3paki (w smyku jest sporo rzeczy na wyprzedaży - 20%). Za całe zakupy zapłaciłam 50 zł, może szału nie ma, ale powoli kompletuję domową garderobę ;) No i dla dziewczynek wszystko jest takie piękne...
IMG_2366.jpgIMG_2367.jpg

reklama
Ania pingwiny rewelacyjne:tak:

Ja dzisiaj stwierdziłam, że nastał czas na przeglądnięcie rzeczy Kuby, aby wybrać coś dla Jagody. Niestety w domu tylko jedna torba z ubrankami 56-68 cm ( druga z tym rozmiarem wylądowała u teściów- musimy odebrać) . Daję zestawienie wszystkich rzeczy jakie narazie posiadam dla J w rozmiarze 56-68 cm ( ups teraz widzę, że jedna bluza na 18 miesięcy i sukienka jeansowa na 2 lata:zawstydzona/y:) Resztą będę Was katować później .. Rzeczy są wymieszane: lumpkowe, sklepowe, i spadkowe.:-D

DSC07789.jpgDSC07790.jpgDSC07792.jpgDSC07795.jpgDSC07796.jpg

Do góry