reklama
Misia1974
Fanka BB :)
POŚCIEL PATCHWORK * KPL 5 EL do łóżeczka 90x120 cm (3267005009) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
proszę, Pysiu - jest ileś wariantów z tym samym nadrukiem.
Vivienne - kupiliśmy granatowy.
proszę, Pysiu - jest ileś wariantów z tym samym nadrukiem.
Vivienne - kupiliśmy granatowy.
Misia - super zakupy, też myślałam nad taką pościelą...ale siostra mi jeszcze dwa komplety sprezentowała, więc się powstrzymuje.
A ciuszki zamawiałam po prostu na stronie Buy Fashion, Children’s Clothing and Homeware | Next Direct: Poland
wysyłka do Polski za darmo.
A ciuszki zamawiałam po prostu na stronie Buy Fashion, Children’s Clothing and Homeware | Next Direct: Poland
wysyłka do Polski za darmo.
moniamonia
Lizosomek, Misia, super zakupki
Misia, super wzorek pościeli, ale Ci od łóżeczkowej powinni Ci jakiś rabat dać, bo też się zdecydowałam na zakup takiej, w końcu coś innego niż wszystkie
Misia, super wzorek pościeli, ale Ci od łóżeczkowej powinni Ci jakiś rabat dać, bo też się zdecydowałam na zakup takiej, w końcu coś innego niż wszystkie
Dziewczyny, super zakupy. Misia , też myślałam o tym wózku, ale zdecydowaliśmy się jednak na mutsy ze względu na ciężar i koleżanki bardzo chwalą. Więc sprawdzony. Nie wiem tylko czy Evo, czy Transporter. Transporter ma większą spacerówkę-dużą budę, ale jest ona nieodwracalna, a Evo odwrotnie-mała buda w spacerówce, ale można ją odwrócić przodem do rodzica, a to wg mnie ważne w przypadku małego dziecka, żeby je widzieć.
transporter:
Evo:
transporter:
Evo:
Załączniki
Misia1974
Agne - my oglądaliśmy też ten wózek, ale my do lasu potrzebujemy duże koła. Tymczasem mutsy urban rider przestają produkować. Ale ten evo też mi się podobał. Może kiedyś kupimy samą spacerówką jak przyjdzie czas na podróże.
Przyszła ta pościel patchwork - uprzedzam, że materiał nie jest szczególnie delikatny.
Przyszła ta pościel patchwork - uprzedzam, że materiał nie jest szczególnie delikatny.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Misia, ja do lasu mam emaljungę po starszych, trzyma się całkiem nieźle i szkoda nie będzie jej targać po wertepach. A najbardziej używany wózek będzie najczęściej jeździł w bagażniku i po chodnikach.
A do wózeczka-gondoli potrzebna jest pościel od razu???? Myślałam że poduszeczka i rożek lub kocyk. Matko ja zapomniałam wszystkiego!
lizosomek - super sklep! na pewno skorzystam, tymczasem kupuję wyprawkę i trójpaki pajaców i bodziaków w mothercare.
A do wózeczka-gondoli potrzebna jest pościel od razu???? Myślałam że poduszeczka i rożek lub kocyk. Matko ja zapomniałam wszystkiego!
lizosomek - super sklep! na pewno skorzystam, tymczasem kupuję wyprawkę i trójpaki pajaców i bodziaków w mothercare.
reklama