P
pinio25
Gość
Ja dostałam receptę na witaminy przy wyjściu ze szpitala a później jak przyszła pediatra z wizytą patronażową to tez pytała czy mamy witaminy i jakie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pyśka, przy wypisie ze szpitala? Czy wcześniej - np od ginekologa prowadzącego?
oj p małego to byś się od razu upomniałaPrzy wypisie! dostałam małego książeczkę zdrowia, książeczkę szczepień, ulotki, wypis i receptę na witaminy no i dziecko też mi dali na szczęście ;p
a jaką sól morską do noska? bo ja studiuję już stronę apteki od 2 dni i na prawie wszystkich jest że albo od 3 mies życia albo od 6 mies życia-nie znalazłam jakoś od 1 dnia życia, a i niektórzy zamiast soli morskiej polecają do nosa też tą sól fizjologiczną w ampułkach.
Wyjdę na ułomną ale do czego ten nadmanganian potasu ??
to inny fiolet..........a kuzyni pewnie zapalenie jamy ustnej podłapali........Matko mi sie fiolet zawsze będzie kojarzył z fioletowymi buziami moich kuzynów jak byli mali! coś tam się im działo i ich wysmarowali tym! jak ich pierwszy raz zobaczyłam (miałam wtedy jakieś 5 lat) to zaczęłam płakać że zjedli długopisy i czym ja będę pisać babci po gazetach