reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków

kasia.lopop- mieszkam w Krakowie, chodniki są:) niestety kółka pompowane były w tych wózkach rok później...nie mamy kasy na nowy, a ten mam nadzieję bedzie ok..

reklama
Ann jesli wozek Wam sie nie sprawdzi dokupicie sobie sama spacerowke. W gondoli dziecko jeździ kilka miesiecy, w spacerowce dluzej. W razie czego bedziecie mieli czas zeby sie rozejrzec i uzbierac;-) poza tym zabdarmo to bierz i sie nie zastanawiaj!

Przyjechał dziś do mnie rożek i rogal do karmienia i kupiłam kolejne pozycje z listy wyprawkowej - fotelik maxi cosi pebble + bazę familyfix do isofixa + adaptery do stelaża.
No... i troszkę mniej już zostało do zakupu. Jak wyzdrowieję - jadę zamówić wózek i kupić "drobnicę" - podkłady, majtki poporodowe, kosmetyki ale te w stacjonarnym sklepie bo chce pomacać.

do mnie dziś przyszła druga pościel, przybornik na łóżeczko i kołdra z poduszeczką-jestem zadowolona :) do tego kupiłam 2 body i jedne śpiochy i pacynke dla Synka, a dla siebie koszulę nocną jedną.

Ja zamówiłam dziś taki kocyk:
motherhood-kocyk-dwustronny-polarowy-rozowy-z-kwiatuszkiem-75x100-cm-m-iext20203182.jpg

i takie flanelki:

Motherhood-Flanelki-sliwkowe-kwiatko-kropy_Motherhood,images_product,25,5906714472049.jpg

reklama
Do góry