reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków

Misia gratuluję udanego wypadu na miasto ...:baffled: normalnie niedługo w kompleks wpadnę , chciałam jechać do Trójmiasta ale chyba wjadę do Bydgoszczy bo wiem gdzie juz warto wejść bo Misia daje nam tu super kontakty

anka szkoda że nie chciał ten wózek wejśc i super że tak szybciutko go odstąpiliście

reklama
Anka no ja akurat często jeżdze z dzieciem, od samego początku. A to do sklepu, a to do koleżanki, do rodziców. Na pierwszych wakacjach byliśmy jak miał 4 miesiące allbo 4,5 ale wtedy już wzięliśmy maclarena. Z tym dużym to makabra, musłam zdejmować koła żeby wszedł mi do bagażnika (mówię o samym stelażu). Trza się przemęczyć te pare miesięcy nic się nie poradzi.

Aniu wózek bardzo ładny, lubię turkus, mam jadalnie w turkusie, bo to chyba taki kolorek?
Podobnie jak Cat też od samego początku jeździliśmy z małym i niestety kółka trzeba ściągać, wycieczki, spacery poza miasto itp, nie można inaczej.
Aniu też zastanawiam się nad morzem we wrzesniu, bardzo mi go brakuje, byłam moze ze 2-3 razy jako gówniarz, niestety daleko bo ja prawie z bieszczad, górki mnie nie rajcują, a morze o taaaaaak i to baaaaaardzo:-).

Aniu wózek bardzo ładny, lubię turkus, mam jadalnie w turkusie, bo to chyba taki kolorek?
Podobnie jak Cat też od samego początku jeździliśmy z małym i niestety kółka trzeba ściągać, wycieczki, spacery poza miasto itp, nie można inaczej.
Aniu też zastanawiam się nad morzem we wrzesniu, bardzo mi go brakuje, byłam moze ze 2-3 razy jako gówniarz, niestety daleko bo ja prawie z bieszczad, górki mnie nie rajcują, a morze o taaaaaak i to baaaaaardzo:-).
to zapraszam do mnie ja się chętnie zamienię:):):)
kocham góry morze mniej, do morza mam 100 km więc właściwie jeździmy na jeden dzień i zawsze to jest wrzesień 3 weekend jest zawsze słoneczny:):) jeszcze kąpiemy się i opalamy:):)

z kolei góry z M uwielbiamy i syn też tylko my lubimy te wysokie w Bieszczadach jeszcze nie byliśmy Beskid Żywiecki tak sobie nam sie podoba, raz byliśmy w Górach stołowych to stamtąd jechalismy 400 km w Tatry no ale my z M nie jeździmy tak jak jego szef do Zakopanego tylko spać i pić nawet nocujemy dalej żeby na szlaki było bliżej uwielbiamy się wspinać

Lopop to się zameniamy:-D, ja mam jakieś ponad 1000km nad morze, no ale zawsze chce się tego czego się nie ma. Dbrze wiedzieć że trzeci weekend jest zawsze słoneczny.

Lopop to się zameniamy:-D, ja mam jakieś ponad 1000km nad morze, no ale zawsze chce się tego czego się nie ma. Dbrze wiedzieć że trzeci weekend jest zawsze słoneczny.
no zawsze tak jest że ci z północy wola góry a z południa morze

ten weekend zawsze mamy już sprawdzony:):) przez 9 lat tak jeździmy:):) i zawsze trafiamy

Ha ha a ja lubię wszystko bo wokół mam tylko szkody górnicze :-D tzn u mnie na wsi nie ale w mieście 10km dalej już są :D a 2 km od domu mam granicę czeską i same zadupia więc też nic ciekawego tam nie ma :-D

1000km??????to tyle km ma Polska z północy na południe??????????nie wiedziałam o matko:tak:ja mieszkam w centralnej Polsce i mniej więcej mam tyle samo km w góry i nad morze:tak:

reklama
pinio z cypla na pólnocy do Zakopca jest około 800 km bieszczady leżą na południowym wschodzie więc musi nadrabiać trochę km:)

ale i tak pewnie ja mieszkam w najładniejszej okolicy bo pełno jezior wokoło mnie :):):) rzek tez pełno:):)

no Pyśka no mało malowniczo ale za to do pepiczków masz strasznie blisko i do Pragi bardzo mi się ta stolica podoba

Do góry