reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków

Misia---------a mi się spodobały te porteczki z kokardką dla Ady i taka szara bluzeczka dla Jasiulka:-D chyba im kupię:-D;-)

reklama
Wczoraj pisałam Wam, że swego czasu kupowałam ciuszki dla Gośki w USA. Ceny były ok, dolar stał jeszcze nisko - więc w ogóle się opłacało. Wczoraj zaniemówiliśmy, bo ... te same ciuchy używane miały nawet dwa razy wyższą wartość na ebey nz kiedyś nowe. Jak wtedy kupowałam, A. się śmiał, że inwestuję w tekstylia. Wczoraj stwierdził, że możemy jeszcze na nich rzeczywiście zarobić, sprzedając je do USA. Widoczenie tam pewne kultowe kolekcje zyskują z czasem na wartości im bardziej stają się niedostępne. Pewnie u nas tż tak kiedyś będzie :-) Proponuje więc traktować zakupy ubranek jako inwestycję :-)
Swoją drogą znalazłam na allegro aukcję ze sweterkami, które należały do takiej kultowej kolekcji w Polsce:
H&M-SWETEREK Z WIEWIÓRKĄ 98/104 A250 promocja (3080548909) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Ale tylko takie duże.

a ja kupiłam oststnio właśnie za 39,90 ten komplecik z różowym i 2 czapeczki:-D u mnie w H7M sa wszystkie te ubranka:-)

reklama
Lopop - mam sporo. Praktycznie wyprawkę zrobiłam w tym rozmiarze. Moja Gosia do 3 ms mieściła się w rozm. 56. Wszystkie moje koleżanki w podobnym wieku do mojego rodziły wcześniej. Dlatego chcę mieć juz wszystko gotowe po Świętach.

Do góry