reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków

u mnie baldachim zdał egzamin, osłaniałam przy wietrzeniu pokoiku, czy jak słonko za bardzo świeciło, albo jak światełko się świeciło- no i zawsze tak przytulnie mi sie wydawało w łóżeczku........fakt łapie kurz bardzo, ale prałam dość często i nie było kłopotu.....więc pewnie teraz też kupię......a tego linka do tych cudeniek to i ja bym poprosiła....śliczne....:tak:

reklama
Anka ja też się zauroczyłam , te kocyki reklamowała Anna Mucha .

fajna tam też jest poduszka do spania dla dzieci, zwłaszcza tych które mają problem z ulewaniem.

Dziewczyny, jakie wózki kupujecie? Macie jakieś doświadczenia. Mi ostatnio spodobał się nowy x-lander x-move ale nie wiem czy te x-landery są trwałe. Tak wiele tych wózków że zgłupiałam. Chciałabym taki żeby się łatwo składał do bagażnika, nie był za ciężki i nadawał się na wertepy. Miałam emmaljungę, w zasadzie wciąż mam ale jest bardzo ciężka. Chciałam coś łatwiejszego na co dzień-typu zakupy, samochód itp.

Ja mam właśnie emmaljungę kupioną pod kątem wertepów. Ponoć w weekend dojedzie do nas drugi wózek, kt. jest jakiś super - ale nie wiem, jaki (bo to spadek po znajomych)

Nie mogę się zabrać do wyboru wózka. Byliśmy w sklepie. Takie z X-em na początku są bardzo ciężkie- tak mi się wydaje. A ja będę jednak targać na wysokie pierwsze piętro wózek z dzieckiem. Chyba ostatecznie na wolnym (zrobię sobie od 7-mego miesiąca) wybiorę markę i model. Na pewno kupię używany- ceny nowych mnie powalają.

reklama
emmalijunga jest super do tej pory, przeżyła 3kę dzieci i się trzyma jak nówka. będę jej używać na wycieczki koło domu, na dalsze wyjazdy na przykład do lasu lub na plażę, ale na co dzień mi kręgosłup by wysiadł od wsadzania i wyciągania z bagażnika, a ja ciągle w aucie. Więc potrzebuję czegoś łatwo składanego ale żeby się nie rozleciało po tygodniu i żeby na krawężnik dało się wprowadzić, bo te lekkie często są roztelepane i się nie podbijają.

Huuura a ten najnowszy x-lander już nie jest taki ciężki jak poprzednie.Ale one wszystkie wyglądają mi tak "plastikowo"

Do góry