reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

Do kojca czy do lozeczka turystycznego? Bo to sa 2 rozne przedmioty. Do kojca nie jest potrzebny, bo w kojcu dziecko sie tylko bawi. Do lozeczka turystycznego jak najbardziej jest potrzebny, bo te w wyposazeniu nie nadaja sie na dluzsza mete.

Do łóżeczka turystycznego,
Może i dwa różne przedmioty ale bardzo dużo osób mówi na łóż.tur kojec.......

reklama
Własnie o czyms takim myslalam, ze względu na mojego kota :tak: tylko obawiam się, ze mój kot ta bramkę myk myk przeskoczy..sama nie wiem :-( macie może jakies inne pomysły by kota powstrzymac przed wchodzeniem do pokoju dzidzi?
a jakie masz drzwi do pokoju dzidzi bo jeśli takie z szybą to na szas kiedy jest mała to szybe zamieni na siateczke lub kratke i zapyta drzwi -usłyszysz ją jak przez otwarte a kot nie wejdzie- ale nie wiem...

dziewczyny oto mój zakup dzisiejszy :tak:

Załączniki

• kombinezonik1.jpg
    kombinezonik1.jpg
    27,6 KB · Wyświetleń: 48
Do łóżeczka turystycznego,
Może i dwa różne przedmioty ale bardzo dużo osób mówi na łóż.tur kojec.......

widziałam na żywo oryginalne materacyki w tych lóżeckach i dziecko doprawdy będzie potrzebować dodatkowego materacyka... na tym które tam są nie da się spać:no:

Własnie o czyms takim myslalam, ze względu na mojego kota :tak: tylko obawiam się, ze mój kot ta bramkę myk myk przeskoczy..sama nie wiem :-( macie może jakies inne pomysły by kota powstrzymac przed wchodzeniem do pokoju dzidzi?

proponuję trzymać jakieś mięsko np. na stole w kuchni... gwarantuję, że dzidzia go nie zainteresuje:-D:-D:-D

dziewczyny oto mój zakup dzisiejszy :tak:

boooooooskie:-D

a mój sposób na koty, to pies-najlepszy przyjaciel człowieka ;-), chociaż ten "egzemplarz" jest już z nami 12 lat i traktowany jest jak dziecko w rodzinie, napewno przeżyje pojawienie się nowego członka i odsunięnie go na dalszy plan, zawsze to on był w centrum uwagi:baffled:, będzie ciekawie

reklama
:baffled:Ja też mam psa i 3 koty :baffled:i bardziej się o psa boję niż koty , bo mój pies ma adhd a dodatkowo uwielbia mojego M i patrzy na mnie podejrzliwie:dry: jak tylko się do męża przytulam a jak go chciałam z łóżka zżucić (psa oczywiście:-D) to mnie prawie ugryzł bo chciał z moim M leżeć:szok: , czuje że będzie ciekawie haha;-)

Do góry