reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka dla maluszków i ich mam

reklama
ja też myślałam o śpiworze do wózka, ale stwierdziłam że bardziej się przyda małemu dziecku niż takiej Mai ;)) ona chce teraz chodzić i wsadzać ją w ten śpiwór w brudnych butach to... także gruby koc i porządne ubranko powinny wystarczyć :) a sanki z oparciem są u teściów, także pożyczymy od nich i na zimę jak znalazł :D

EFE - popatrz na allegro na takie kombinezony a'la śpiworki np. z Mury albo Quinny. chociaż ja w sumie kupiłam Mańce taki na lumpie z szelkami i na pewno da radę:p

kurczę faktycznie - jesień idzie wielkimi krokami a za niż zima zła :) Musze pomyśleć już o ciepłej garderobie... A wczoraj dopiero letnie bluzki i krótkie spodenki spakowałam do kartonu... szkoda mi lata...

Tylko jak pomyślę ile kasy wołają za te zimowe kurtki czy kombinezony to aż mnie skręca. Muszę przeszukać allegro.

reklama
Nam za kapcie służą skarpety z abs,tak które tu dziewczyny polecały na allegro. Kosztują 26zl sztuka ale są absolutnie fantastyczne. Mamy wersję zimową. Nic się z nimi nie dzieje w praniu,Natk ama cieple stopy,wiec widac ze na pewno nie marznie:). Polecam:). A! a te abs sa swietne bo sa na calej powierchni skarpety:)!

Do góry