reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla maluszków i ich mam

Andariel ja jednak chyba wole dwie mniejsze w jednej bede miec rzeczy wieksze typu pampersy reczniki koszule, w drugiej rzeczy niezbedne jak papiery, laktator, chusteczki zeby miec pod reka. Jak na ironie u nas te walizy trzeba rozpakowac a wlasciwie nie ma gdzie bo szafeczki male:baffled::baffled:

reklama
Też wolę mniejszą, a te higieniczne w reklamówę( pampersy, podkłady...), bo i tak sporo ich ubędzie, jak nie wszystkie.

No tu też jest wszystko i dla dzidzi i dla mnie wiec w sumie to chyba tylko rozek wezme i ubranka na wyjscie no i rajtki poporodowe bo wole chyba ta siateczke niz bawelne :dry:

A tu jedzenie w szpitalu jak w restauracji pamietam jak moj maz lezal to z nim jadlam takie dobre bylo i bufet :-)

Kasiu scal tego poosta prosze bo myslslam ze mam edit a to nowy byl ;/

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry