reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla maluszków i ich mam

Załączniki

• 100_4192.jpg
    100_4192.jpg
    14,9 KB · Wyświetleń: 29
reklama
A ja kupiłam pościel i śpiworek...
Ja tak samo.

Co do ksiazki Zawitkowskiego to polecalo mi ja juz pare osob - polozna, pediatra, rehabilitant i neurologopeda z ktorymi bylo spotkanie w szkole rodzenia. Mam plytke demo tej ksiazki i mi sie podoba. Poza tym jest film DVD dolaczony do ksiazki.

A pokażcie jakie macie śpiworki albo jakie chcecie mieć bo ja myslałam że trzeba pościel kupić ale skoro mówicie że śpiworek będzie lepszy... :-)
A jeśli kocyk, to tak do pustej gondoli dziecko włożyc i przykryć tylko kocykiem??
Czy może jeszcze jakąś małą podusię? Czy jak?? :confused:

jejku, a ja jeszcze musze kupic kila rzeczy do szpitala, a mianowicie szlafrok, papcie na gumowej podeszwie i 2 koszule..... no i za jakies 3tygodnie spakuje torbe i postawie do konta... niech sobie czeka na swoj czas...:-)
sasiadka z gory urodzila 7tyg przed terminem, a sasiadka z boku tygzien przed terminem....
Musze byc gotowa:-)

reklama
Do góry