reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla maluszków i ich mam

reklama
Karol miał taki tapczanik ale on trochę na poczatku z niego spadał (kładlam na dole kołdrę) teraz chcę go sprzedać bo chłopaki mają piętrówkę (Bartek mial rok i 5 miesięcy jak zaczął na dole na niej spać)
ale jak byście znały kogoś z Elbląga lub okolic chętnego na taki sliczny turkusowo zielony tapczanik w stanie idealnym to się polecam:) oddam tanio bo nam tylko zawadza...;)

U nas Olcia śpi z nami :-)
Podoba mi się łóżeczko w Black&White jest takie różowe :-) piękne, ale na razie musimy poczekać... Na szczęście łóżko mamy dużeee i się wysypiamy, choć Robaczek śpi czasem poziomo... Lekko przy tym kopie i czasami też zarzuca nogę na szyję,a le robi to tak słodko, że śpię dalej :-).

Co do rozkładanego łózka. Miałam długo dwuosobowe łóżko rozkładane i było mi na nim wygodnie. Wszystko zależy od wykonania moim zdaniem.

a mu chyba zakupimy łóżko zwykłe z IKEA tylko krótsze 160 cm. Jednak mąż postawił na swoim. nie wiem tylko jaki materac wybrać... taki zwykły, zwykły z warstwą otuliny czy z tej pianki z pamięcią...

Zakupiliśmy łożko z IKEA. Fajnie się sprawdza, Hanka nie spada i lubi w nim spać. Złożyłam małe łóżeczko, małą pościel do niego i tak jakoś smutno mi się zrobiło że wyszliśmy z tego okresu niemowlęcego. Mamy już w domu dużą pannę ;)

dziewczyny, ma któraś z was dla dzieciaczka łóżko pojedyncze z barierkami o wymiarach 90x200, bo szukam coś dla Mai, ale kiepski wybór jest :no:
macie może też pomysł na pomalowanie pokoju dziewczynki, jakiś wzór na ścianie, jak przykleić tapetę-nie chodzi mi o wytapetowanie całego pokoju? myślę o takich kolorach jak róże, fiolety, delikatny niebieski... pomysłów mi brak :-(
w nowym pokoiku - Garnek.pl w nowym pokoiku - Garnek.pl coś takiego mi się też podoba :-)

reklama
Do góry