reklama
basia1807
mama trzech skarbów
ja kupilam podobne.. tylko moje sa ciemny roz i maja serduszka przyklejone
pozniej fotke wstawie... tylko juz je pozdzierala:/
pozniej fotke wstawie... tylko juz je pozdzierala:/
chcialam zapytac czy sa gumowce na takie maluszki?
bo moja drepta a pogoda rozna
Basiu ja kupilam na mloda rozmiar 22. Sa za duze bo mala nosi 21 ale ebda ejszcze na wiosne.
Efe1980
Sierpniowa mama Gabrysi
łał to my 19 mamy rozmiar!
nie przejmuj się Efe ;-) my tez w 18-19 sie dopiero wpasowujemy ;-)
zulejka :-) myślisz ze małej nózka o wiecej niz 1 rozmiar przez zimę nie urośnie???
my potrzebujemy teraz strasznie dużo osprzętu - buciki do przedszkola, rajtki do przedszkola, więcej bodziaków... w domu było OK ale skoro ja codziennie bedę musiała jej dawac 3 zmiany ubranek to... hmmm... teraz jeszcze taka pogoda ze pranie nie schnie :-(
a wlasnie..wiem ze to niewlasciwy wątek ale... capi mi z pralki - z bebna konkretnie... prawdopodobnie gdzieś wciągnęło jakąś cześć garderoby...skarpetkę Moni albo Jaśka...??? nie wiem...śmierdzi jakby stęchlizną i mam duze opory robiąc pranie bo wyjmuję czasem bardziej smierdzące niz wkładałam...
znacie jakiś sposób zeby sie tego smrodu pozbycnkach domowych??? tzn. zeby od razu majstra pralkowego nie wzywać bo ten przeca skasuje...:-(
zulejka :-) myślisz ze małej nózka o wiecej niz 1 rozmiar przez zimę nie urośnie???
my potrzebujemy teraz strasznie dużo osprzętu - buciki do przedszkola, rajtki do przedszkola, więcej bodziaków... w domu było OK ale skoro ja codziennie bedę musiała jej dawac 3 zmiany ubranek to... hmmm... teraz jeszcze taka pogoda ze pranie nie schnie :-(
a wlasnie..wiem ze to niewlasciwy wątek ale... capi mi z pralki - z bebna konkretnie... prawdopodobnie gdzieś wciągnęło jakąś cześć garderoby...skarpetkę Moni albo Jaśka...??? nie wiem...śmierdzi jakby stęchlizną i mam duze opory robiąc pranie bo wyjmuję czasem bardziej smierdzące niz wkładałam...
znacie jakiś sposób zeby sie tego smrodu pozbycnkach domowych??? tzn. zeby od razu majstra pralkowego nie wzywać bo ten przeca skasuje...:-(
Rubi po pierwsze sprawdź/wyczyść/przetkaj filtr spuść z niego wodę jeśli tak to u ciebie działa i zostawiaj po praniu otwartą pralkę - u mnie ten zapaszek to niestety częsty problem ja już swoją pralkę dobiłam bo za dużo ładuję i nie mogę się doczekać nowej takiej na 6 kg conajmniej ale t juz na nowym mieszkaniu,,,
Bartek ma kalosze-ciężko dostać takie małe ale mozna coś na necie wyczaić ale i tak nei wiem czy bedzie w nich chodził bo nie bardzo mu się widziały przymiarki...
Bartek ma kalosze-ciężko dostać takie małe ale mozna coś na necie wyczaić ale i tak nei wiem czy bedzie w nich chodził bo nie bardzo mu się widziały przymiarki...
andariel
mama super dwójki :]
mam ten sam problem, czasem robię ponowne pranie bo mi śmierdzi po pierwszym:/ i pojęcia nie mam o co loto?wiem ze to niewlasciwy wątek ale... capi mi z pralki - z bebna konkretnie... prawdopodobnie gdzieś wciągnęło jakąś cześć garderoby...skarpetkę Moni albo Jaśka...??? nie wiem...śmierdzi jakby stęchlizną i mam duze opory robiąc pranie bo wyjmuję czasem bardziej smierdzące niz wkładałam...
co do butków, to na niegrubą skarpetkę jest 19 ok (z lemigo), ale myślę, że zanim mała stanie pewnie na swoich nóżkach i będzie w butach śmigać, potrzebne będą większe;
Ostatnia edycja:
Efe1980
Sierpniowa mama Gabrysi
Rubi wstaw puste krótkie pranie i wlej zamiast proszku ocet.
reklama
Cytryna zabija też zapach, można dodać do wnętrza z szczyptą soli. I generalnie polecam przecieranie gumy po praniu i otwieranie szufladki na proszek, wtedy się troszkę wietrzy. My mamy teraz nową Bosha Classic for Jeans. Super jest nawet z blokadą dla dzieci i zabezpieczeniem przed zalaniem, o taką: Produkty - Pralki i Suszarki - Pralki ładowane od frontu - WAA2028JPL