reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka dla maluszków i ich mam

reklama
myślałam, że moje dziecko nosi rozmiar 20, a okazało się że jednak ma 21 (dł. stopy 13cm)...
buty kupiłam w CCC-adidaski i wyjściowe :)
co do spacerówek, to ja zamierzam kupić na wiosnę, a co będzie mi się wtedy podobać, to się okaże :D

fajny wózio Zylcia

A dziewczyny jak możecie to dawajcie linki do tych butków, zdecydowanie przyjemniej się czyta i ogląda ;-). Przynajmniej będę wiedziała z jakich modeli jesteście zadowolone... ;-). Z góry wielkie dzięki

ja się poważnie zastanawiam czy zmieniać wózek... mój mnie lekko rozmiarami przeraza ale czy potrzebny mi wózek typu parasolka???
jak już to podoba mi sie takie cuś... Zooper Wózek Waltz - opinie, zdjęcia, informacje - bangla.pl bo waży tylko 7 kg :-) ale tak jak napisała izabela...kto wie co mi do wiosny w oko wpadnie?? ;-)

na bank tą zimę chcę jeszcze na duzych pompowanych kołach przejeździć :-)

Ja sądzę, że przez zimę jeszcze nie raz wrócimy do naszego x-landera - właśnie ze względu na duże pompowane koła i w ogóle na większą ciepłotę ;)
Dziś była inauguracja nowego wózka - całkiem sprawny. Muszę tylko dokupić folię przeciwdeszczową.

No ja się leczę z chęci zmiany wózka.
Rubi ten który pokazałaś bardzo fajny. Ale myślę że do Wiosny to Monia już będzie biegać i nie w głowie jej będzie jazda w wózku;) Więc może wydatek cię już ominie? Ja na to liczę. Na wiosnę to chcę z małą w rowerku jakimś wychodzić. Nie wiem czy to realne???

Rubi bardzo fajny :-). Ja osobiście bym nie kupowała już wózka, ale jak cioci będzie potrzebny to jej kupie w końcu to ona zajmować się będzie teraz Oliwia. Poza tym z moją pszczółką chodzimy na spacerki bez wózka :-). Jak trzeba gdzieś dalej to auto i dalej bez wózia :-).

reklama
Zylcia fajny:)
no wg mnie to wózek musi być jeszcze długo bo na plac zabaw pod domem to i owszem można bez wózka no ale jak idę już sobie do parku (mamy kilka w odległości ok 10-15 min ode mnie moim krokiem) no to dojeżdżamy wózkiem, na zakupy czasem trzeba - też wózkiem, jak będzie bardzo brzydko - chlapa itp a spacerek będziemy chcieli się dotlenić czy na "spany" spacerek wyjść - no to wózek....Bartek co prawda dobrze chodzi i może i cały dzień biegać (tak w wakacje było) ale kierunek obiera zawsze inny niż ja;) dlatego jak cel mamy konkretny to wózek obowiązkowo jeszcze na długo

buciki teraz 22 ale jedne i 23 ma bo jakieś mniejsze wypadały...

Do góry